Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 11. avgust 2014.

Horoskop za ponedeljak, 11. avgust 2014.

Horoskop za ponedeljak, 11. avgust 2014.

Kako ste doživeli sinoćni Super mesec? Jeste li uspeli da spavate? Jeste li rešili da završite neke davno započete stvari?


Ponedeljak počinje sedmicu sa velikom energijom, željom za stvaranjem i osećajem da se može mnogo. Možda i mnogo više nego što je realno i potrebno. Ova energija se nalazi u sukobu sa izvesnim osećajem da nas postojeći okviri sputavaju. Ti okviri mogu biti administrativni, organizacioni, ukorenjeni u tradiciji… Mogu biti predstavljeni pravilima, ali i ljudima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

I da upozorimo naše najstarije Penzinovce: upravo najstariji, u danima kao što je ovaj i kao što su bili dani prethodnog vikenda, mogu imati problema u komunikaciji sa okolinom. Najstariji se doživljavaju kao kočničari stvari. Iako nije tako, razmislite ukoliko se nalazite u sukobu te vrste – možda ste svojim ponašanjem ili stavom zaista doprineli takvom mišljenju.

Izlaz je u promeni izraza. Nađite drugi način da iskažete svoj stav. Način koji će pokazati vašoj okolini da ne želite da zakočite razvoj, već da ga osigurate time što će stvari biti sagledane i iz drugog, vašeg ugla. Uostalom, pamet imate ili nemate, ali mudrost se može steći samo sa godinama.

Takođe, prethodni i ovaj dan, za starije osobe su naročito nepovoljni kada je zdravlje u pitanju jer prevelika energija koja se gradi i osećaj da je sve moguće postići, mogu da ih podstaknu da delaju preko svojih mogućnosti.

Ako ste pak svojih mogućnosti i ograničenja svesni, iskoristite dan da postignete više. Izvesna ograničenja na koja možete naići shvatite kao okvire u kojima će slika učinjenog biti još lepša. Sunce daje jačinu našim mislima, snagu rečima. Saturn vodi računa da ne preteramo.

Nakon uspešnog radnog dana, Mesec koji iz Vodolije prelazi u Ribe, oko ponoći udružuje se sa Neptunom. Bilo da želite da nadoknadite san, ako vam prethodne noći velika, luda Luna nije dala da spavate, bilo da želite da se opustite i uživate u letnjoj noći, ova kombinacija je idealna za to.