Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 10. jun 2014. godine

Ako ovi dani i nisu sjajni za praktične i svakodnevne stvari, svi koji se u radu ili u samom životu oslanjaju na maštu i umetnost, sada dobijaju inspiraciju.

Sive ćelije nam nisu najfokusiranije, ali smo u stanju da svoja osećanja spojimo sa pravim emotivnim izrazom.

Ako ste na poslu, a možete da birate, današnji dan ili makar prepodne, iskoristite za kreativne aktivnosti, ne za one koje zahtevaju koncentraciju, logiku i disciplinu.

Kontakti sa drugima, naročito putem društvenih mreža ili rad na nekom projektu vezanim za internet, dobra su ideja za korišćenje ove energije. Ali ne očekujte konkretna rešenja niti završetke. Ako učite ili ste samozaposleni, bolje prepodne provedite napolju ili na internetu istražujući ili se povezujući. Kasno popodne i veče, prionite na posao.

Ako ne možete da birate, pa vam današnje prepodne prođe u npr. administrativnim poslovima, ne nervirajte se oko sporosti – ni svoje ni tuđe. Bekapujte podatake na računaru.

Veče donosi pad emotivnog naboja iz protekla dva dana. Talasi depresije bi mogli da nas zapljusnu, osećaj izolovanosti i usamljenosti. To je samo stanje duha, nije ukorenjeno u realnim razlozima. Naglo splašnjavanje intenziteta emocija, osećaj otrežnjenja, mogu biti prilično neprijatni, pa sve emotivne odluke odložite za neko drugo vreme.

Večeras se bavite praktičnim stvarima. U toku cele sedmice, ovo je možda najbolji momenat za to. Ili iskopajte stare porodične fotografije i pozovite starije članove porodice da ih čujete i omogućite im da vam ispričaju neki detalj iz prošlosti. Koristiće i vama i njima.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija