Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 9. jun 2014.

Horoskop za ponedeljak, 9. jun 2014.

Horoskop za ponedeljak, 9. jun 2014.

Ponedeljak počinje sedmicu ozbiljnim zahtevima za preispitivanjem najdubljih osećanja. Za vikend smo osetili navalu ideja, sada počinju da u nama kuljaju emocije.

Ali kao što ideje nismo krenuli da realizujemo, već ih ostavljamo za kasnije („Ima vremena, polako“), tako i ove emocije danas kao da samo nadimaju grudi, podstiču želju za menjanjem odnosa, ali se mi ne pomeramo. Kao vulkan koji će, svakog časa, izbaciti lavu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Mnogi će se danas razvlačiti, bilo da su na poslu, bilo kod kuće. Sedmica nikako ne počinje onim tempom koji se obično očekuje od prvog (za većinu) radnog dana. Ali nikome neće zasmetati to što stvari u fizičkom svetu ne napreduju uobičajenom brzinom jer svi osećaju tu razvučenost vremena oko sebe i nesposobnost za brze odluke i delovanje.

Ljudi će se danas više baviti ličnim stvarima i sopstvenim vrednostima. Drugi postaju bitni kada su deo tog osećaja vrednosti. Površne veze danas nas ne zanimaju. Prepodne bi trebalo ipak da pustimo da se razvije, da prođe u svoj svojoj razvučenosti.

Poslepodne nam omogućava da izrazimo te emocije koje osećamo u grudima. Jasnije shvatamo i snažno osećamo svoje emotivno biće. Sada možemo i da ga izrazimo na pravi način. Intenzivirane su sve veze, ali intimne pogotovo. U njima se treba samo plašiti posesivnosti i ljubomore. Danas smo velikodušni u osećanjima, neka ona budu pozitivna.

Veče nam donosi sanjarenja. Ako ste hteli da dovršite uveče ono što niste u toku ovog dana, ne nadajte se prevelikom učinku. Volja je rasplinuta, mašta je podstaknuta. Ovo je vreme za maštanje, ne za zaljučke. Saosećajni više nego inače, možemo da lakše shvatimo drugog ako, na primer, danas nije istom silinom odgovorio na naš izliv emocija.