Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 11. jun 2014. godine

Jupiter

Budimo se sa dobrim osećajem i toplinom. I ako niste ranoranilac, potrudite se da iskoristite ovo jutro za uživanje u malim stvarima koje život znače.

Danas, bez obzira na vrućinu i leto koje nam preti kupaćim kostimima, možete da dopustite sebi i zajutrak i fruštuk i doručak. Uživajte u svakom zalogaju. Uživajte u srdačnosti ljudi oko vas.

Pružite emotivnu podršku onima kojima je ona, osećate to, potrebna. Setimo se da su neki izgubili mnogo prethodnog meseca. Ako ne možete da pomognete svojim fizičkim prisustvom, 1003 – najlakši način da doprinesete. Podelite ovog prepodneva malo svoje sreće sa drugima. Zahvalite se onima koji su podelili sa vama.

Ovaj dan bi mogao biti zatišje pred buru. Ovaj dan bi mogao biti kratki odmor od tenzija iz prethodnog perioda i umora od snažnih emocija i razvučenog vremena prethodnih dana. Ako ste prijemčiviji za neke astrološke uplive, buru koja nam predstoji možda već sada osećate ili vidite kako se ona ispoljava u vašem okruženju. Ali ako možete, smognite snage da naterate sebe, danas, na uživanje i na deljenje sreće.

Ako ste uspeli da izvučete hedonistu iz sebe, veče vam možda pruži priliku i za nastavak. Ili ćete dobiti priliku da sebi ulepšate ovaj dan ako to dosad niste učinili. Poziv za izlazak ne odbijte. Pozovite vi prijatelje na druženje. Veče nudi mogućnost i “bekstva” uz dobru knjigu, a naučni radnici, studenti, oni što pišu i od toga ili za to žive, svima njima se otvara mogućnost dobrog napretka njihovog rada ove večeri.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija