Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 11. jun 2014. godine

Horoskop za sredu, 11. jun 2014. godine

Horoskop za sredu, 11. jun 2014. godine

Budimo se sa dobrim osećajem i toplinom. I ako niste ranoranilac, potrudite se da iskoristite ovo jutro za uživanje u malim stvarima koje život znače.

Danas, bez obzira na vrućinu i leto koje nam preti kupaćim kostimima, možete da dopustite sebi i zajutrak i fruštuk i doručak. Uživajte u svakom zalogaju. Uživajte u srdačnosti ljudi oko vas.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pružite emotivnu podršku onima kojima je ona, osećate to, potrebna. Setimo se da su neki izgubili mnogo prethodnog meseca. Ako ne možete da pomognete svojim fizičkim prisustvom, 1003 – najlakši način da doprinesete. Podelite ovog prepodneva malo svoje sreće sa drugima. Zahvalite se onima koji su podelili sa vama.

Ovaj dan bi mogao biti zatišje pred buru. Ovaj dan bi mogao biti kratki odmor od tenzija iz prethodnog perioda i umora od snažnih emocija i razvučenog vremena prethodnih dana. Ako ste prijemčiviji za neke astrološke uplive, buru koja nam predstoji možda već sada osećate ili vidite kako se ona ispoljava u vašem okruženju. Ali ako možete, smognite snage da naterate sebe, danas, na uživanje i na deljenje sreće.

Ako ste uspeli da izvučete hedonistu iz sebe, veče vam možda pruži priliku i za nastavak. Ili ćete dobiti priliku da sebi ulepšate ovaj dan ako to dosad niste učinili. Poziv za izlazak ne odbijte. Pozovite vi prijatelje na druženje. Veče nudi mogućnost i „bekstva“ uz dobru knjigu, a naučni radnici, studenti, oni što pišu i od toga ili za to žive, svima njima se otvara mogućnost dobrog napretka njihovog rada ove večeri.