Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 1. jul 2014. godine

Horoskop za utorak, 1. jul 2014. godine

Horoskop za utorak, 1. jul 2014. godine

Sa prvim danom jula, nešto malo pre 15 časova, Merkur kreće direktno. Dan kada Merkur menja pravac često obiluje zastojima, kako u saobraćaju, tako i u komunikaciji.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Vodite o tome računa ako ste za ovaj dan planirali neke važne sastanke.

Kraj Merkurove retrogradne faze trebalo bi da bude olakšanje za one koji su odlagali odluke ili primenu planova svesno ili nesvesno. Merkur na svaka četiri meseca kreće unazad (retrogradno) kako bi nam se pružila mogućnost da napravimo pauzu da bismo došli do vazduha i svet sagledali iz drugačijeg ugla.

Kako je navedeno i u Astrološkom pregledu, u trenu kada kreće direktno, Merkur pravi dva aspekta koja ne samo što boje ovaj dan, već i leto pred nama, kada je komunikacija u pitanju. Ta dva aspekta ukazuju da će u komunikaciji važnu ulogu igrati osećanja i da ćemo najbolje prolaziti kada budemo uspevali da ih rečima prenesemo, a osećanjima obogatimo misli i da je važno da pregovorima (sa drugima, ali i sa sobom) nađemo ravnotežu između nekoliko rešenja.

Merkur je u Blizancima, u kojima se sada nalazi, svoj na svome. Ovo je njegov znak, te bi, nakon prolazne vrtoglavice usled današnje promene pravca, komunikacija trebalo glatko da poteče. Za važne ugovore i kupovinu tehnike, ako možete, sačekajte još desetak dana.