Horoskop Magazin Godine

Horoskop za utorak, 1. jul 2014. godine

Merkur

Sa prvim danom jula, nešto malo pre 15 časova, Merkur kreće direktno. Dan kada Merkur menja pravac često obiluje zastojima, kako u saobraćaju, tako i u komunikaciji.

Vodite o tome računa ako ste za ovaj dan planirali neke važne sastanke.

Kraj Merkurove retrogradne faze trebalo bi da bude olakšanje za one koji su odlagali odluke ili primenu planova svesno ili nesvesno. Merkur na svaka četiri meseca kreće unazad (retrogradno) kako bi nam se pružila mogućnost da napravimo pauzu da bismo došli do vazduha i svet sagledali iz drugačijeg ugla.

Kako je navedeno i u Astrološkom pregledu, u trenu kada kreće direktno, Merkur pravi dva aspekta koja ne samo što boje ovaj dan, već i leto pred nama, kada je komunikacija u pitanju. Ta dva aspekta ukazuju da će u komunikaciji važnu ulogu igrati osećanja i da ćemo najbolje prolaziti kada budemo uspevali da ih rečima prenesemo, a osećanjima obogatimo misli i da je važno da pregovorima (sa drugima, ali i sa sobom) nađemo ravnotežu između nekoliko rešenja.

Merkur je u Blizancima, u kojima se sada nalazi, svoj na svome. Ovo je njegov znak, te bi, nakon prolazne vrtoglavice usled današnje promene pravca, komunikacija trebalo glatko da poteče. Za važne ugovore i kupovinu tehnike, ako možete, sačekajte još desetak dana.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija