Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 2. jul 2014. godine

Sreda deluje kao prilično nervozan dan. Još uvek se osećaju posledice sukoba koji su se javili prethodne sedmice, a sasvim je osetna nova vrsta bubnjajuće energije koja će vrh doživeti prekosutra.


Dok se normalna komunikacija polako uspostavlja, trudimo se da završimo nagomilane obaveze. Danas bi izvršavanje svakodnevnih zadataka moglo da teče lako i bez problema. Kada se osvrnemo na ovu sredu, mogli bismo da primetimo kako smo zaista dosta toga uradili i završili neke poslove koje se odavno vuku, ili bar postavili dobre osnove za njihov završetak u danima pred nama.
Međutim, ovaj dan donosi i nervozu. Titranje živaca, usplahirenost… Kao da nešto više treba postići, kao da treba nešto do kraja izreći.

Promenljivi znaci: Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe, posebno su izloženi ovome. Moguća je ćudljivost i haotičnost misli i osećaja. Od nabrojanih znaka, najveći uticaj osetiće osobe rođene na prelazu dva meseca: maj-jun, avgust-septembar, novembar-decembar i februar-mart.

A na prelazu dva dana, noć između srede i četvrtka, zemljani znaci (Bik, Devica i Jarac) i, u manjoj meri vodeni (Rak, Škorpija i Ribe), i kod jednih i kod drugih naročito rođeni prve sedmice u mesecu, mogli bi biti preplavljeni snažnim osećanjima. Nije reč o strasti (mada nju nikada ne treba sasvim isključiti), već o osećajima vezanim za pripadnost, povezanost sa bližnjima, ukorenjenost u sopstvenom životu. Iskoristite ovu energiju. Prigrlite je snažno jer trebaće vam svaka podrška tokom narednih dana.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija