Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 30. jun 2014.

Neptun

Ponedeljak je i nije ništa neobično da se teže prihvataju radne obaveze. Međutim, oni koji rano imaju obaveze, primetiće da se ovog ponedeljka posebno teško pokreću. Oni koji pak, obaveza nemaju, verovatno će dugo ostati u krevetu ili će se lenjo razvlačiti dobar deo prepodneva u pidžami ili već nekom šlafroku.

Žene će danas želeti da im se ugađa (više). Sreća te će i muškarci želeti da im ugađaju. Susreću se, sredinom dana, Mesec i Crni Mesec – Lilit i to u Lavu, kraljevskom znaku (doduše, danas bi primerenije bilo reći: kraljičinom znaku).

Lavice inače blistaju, ali je danas dan kada ispod svog tog sjaja zaista blista sreća. Pored Lavica, naročito rođenih prvih deset dana avgusta, lepo u svojoj koži se osećaju i Strelčice rođene prvih deset dana decembra i rođene u Ovnu početkom aprila. Za sve dame, ovo je dan proslave njihove iskonske ženstvenosti.

Za muškarce rođene u gorepomenutim periodima, ovo bi mogao biti dan kada bez teškoće osvajaju svojim šarmom.

Sve one koji se osećaju drugačijim, neshvaćenim, ovakav dan često odjednom stavi pod svetlost reflektora i oni postaju popularni baš zbog toga što su drugačiji od drugih.

Smiraj dana svima donosi osećaj da ima nezavršenih obaveza koje nas pritiskaju. Noć nas na kratko može osloboditi te teskobe. Naći ćemo podršku u drugome, ali ćemo, pre svega, mi biti ti koji će poželeti da podršku pruže.

Treba spojiti potrebu da se podrška pruži i želju da se problemi pokrenu sa mrtve tačke. Videćemo da još uvek imamo snage da budemo ljudi prema ljudima. 


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija