Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 6. jun 2015. godine

Jupiter

Generalno, pozitivna razmena je motiv današnjeg dana. I kada dajemo, ne očekujući da nam se vrati i kada ulažemo, sa ciljem da uvećamo svoj kapital.

Mešavina protočnih i izazovnih apekata na nebu, danas nam nudi mogućnost ispunjenog dana. Jer, kada nam je sve potaman, ne želimo da se pokrenemo, a kada je mnogo izazova, ne možemo da se pokrenemo.

Danas imamo i podstrek i mogućnosti. Preovlađuje želja za akcijom i komunikacijom.

Iako bi mogli imati neke naznake ponovnog pokretanja nekih tema koje nismo “obradili” kako treba, čak ni eventualne vesti ili razgovori o osetljivim stvarima neće nas izbaciti iz koloseka.

Imamo razumevanja jedni za drugeŽelimo da razgovaramo i da delimo sa ljudima oko nas svoja razmišljanja i stavove, bez želje da ih namećemo.

Ljudi bi, ove subote, mogli biti spremniji da dele ne samo svoja razmišljanja nego i opipljivije stvari. Manje razmišljamo o tome šta je nama potrebno, verujući da će stvari doći na svoje mesto i da će biti dovoljno za sve. Delimo ono što imamo.

Ali danas nismo zaneseni, ne trošimo suludo, već svesno delimo sa ljudima oko nas.

Finansije zaista ne bi trebalo da budu ugrožene. Naprotiv, veoma smo razložni i dan je dobar za kupovinu čak i neku veću. Dobro procenjujemo vrednost stvari, znamo šta želimo i svesni smo kojim sredstvima raspolažemo. Ako imate mogućnosti, investirajte.

Generalno, pozitivna razmena je motiv današnjeg dana. I kada dajemo, ne očekujući da nam se vrati i kada ulažemo, sa ciljem da uvećamo svoj kapital.

Jer danas dajemo verujući da je to ispravno – i odluka da se nesebično pomogne drugome i procena da je nešto dobra investicija. Sve je čisto.

Pozitivna razmena misli, ideja, vrednosti…

Najjači uticaj osetiće: Blizanci rođeni od 21. do 28. maja, Lavovi rođeni od 22. do 30. jula, Strelčevi rođeni od 22. do 29. novebra i Vodolije rođene od 20.do 27. januara.

Lep podsticaj za delovanje u toku celog vikenda imaju: Ovnovi rođeni od oko 4. do 10. marta, Blizanci rođeni od 3. do 10. juna i Lavovi rođeni od 3. do 12. avgusta.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija