Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 28. jun 2014. godine

Horoskop za subotu, 28. jun 2014. godine

Horoskop za subotu, 28. jun 2014. godine

Ima dana kada se čini da je sve moguće i da stvari mogu postati odjednom i veoma dobre i veoma loše. Subota deluje kao jedan od tih dana.

Aktivirana je istovremeno energija koju osećamo cele sedmice i onaj dobar osećaj koji nas prati već izvesno vreme da će sve biti kako treba. Treba ih samo spojiti konkretnim delovanjem, iskoristiti zeleno svetlo za nove početke koje smo dobili juče i napraviti nešto dobro.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Mogli bismo, naravno, i reagovati naglo i besno. Ponašati se destruktivno i energiju koja se nakuplja ovih dana upotrebiti za reakciju na tuđe ponašanje ili na ispravljanje davnoprošlih situacija.

Svakako, i ovo je ponekad ljudski učiniti, ne može se ćutati onda kada se mora reći, ne može se ne reagovati ako neko ugrožava vas i vaše bližnje. Samo, pitanje je da li je danas vaša reakcija na tuđe ponašanje ispravna, da li je baš danas potrebna i da li ćete išta promeniti ili samo sebe iskidati. Ako je nešlo došlo „do krajnjih granica“, ovo bi mogao biti dan kada stvari pucaju.

Bez obzira da li ste rešili da danas stvarate ili da lomite, iza snage potrebne za ta delovanja, stoji i odlučnost da se jednom pokrenute, stvari izvedu do kraja. Šta god radili, danas bismo mogli mnogo toga trajno da naučimo i izvučemo pouku za život.

Danas zavređujemo autoritet, ali ne tom energijom koja nas pokreće, nego mudrošću da stvari na pravi način privedemo kraju i prepoznavanjem gde je taj kraj. Shvatanjem da, pored te moći koju trenutno osećamo, i mi imamo ograničenja. Danas bi sirova energija, udružena sa odlučnošću i shvatanjem da su prepreke samo deo puta ka uspehu, mogla da napravi mnogo toga dobrog.

Neposredni učinak možda i neće biti na nivou siline koja je uložena u njegovo stvaranje, ali će biti trajan. Od danas možemo da stvorimo rutinu koja će nam omogućiti uspeh.

Ovaj dan bi naročito povoljan mogao biti za Rakove rođene od 5. do 15. jula i Jarčeve rođene od 5. do 15. januara. Oni su bili na udaru od početka godine. Sada bi mogli da počnu da ubiraju plodove napora.