Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 29. jun 2014. godine

Horoskop za nedelju, 29. jun 2014. godine

Horoskop za nedelju, 29. jun 2014. godine

Nedelja je divan dan za maštanje i pravljenje kula u pesku. 

One se neće održati dugo, ali bi mogle biti dobar putokaz za one koje ćemo kasnije staviti na papir i po tim budućim skicama napraviti nešto opipljivo.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Nedelja, baš kako joj i priliči, dobra je za opuštanje, šetnje po prirodi ili lutanje po nekim drugim sferama pomoću dobre knjige ili filma.

Izuzetno smo romantični, ali nedostatak realnosti i velika fluktuacija osećanja nisu dobar osnov za donošenje odluka bilo da se radi o započinjanju ili raskidanju neke veze.

Odličan dan za stvaralaštvo, ali ni ovde ne treba sebi, ako je moguće, zadavati striktne zadatke. Bolje je pustiti da nas dan nosi.

Oni kojima je život postavljen na čvrste temelje realnosti, koji se bave suvim brojkama i konkretnim stvarima, danas mogu da dozvole sebi dan odmora i dan za beg od stvarnosti. Takvi dani daju drugu dimenziju stvarima. A svima nam je ponekad potrebna druga vizura.

Device rođene krajem avgusta i početkom septembra i Ribe rođene krajem februara i početkom marta, najjače osećaju magiju ovog dana.

Za njima slede Blizanci rođeni na kraju maja – početkom juna, Rakovi rođeni krajem juna – početkom jula i Strelčevi rođeni krajem novembra – početkom decembra.

Svi znaci će, pak, imati koristi od prepuštanju snovima i zaboravljanju na svakodnevne brige i obaveze. Ako možete, častite sebe makar tim.