Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 27. jun 2014. godine

Horoskop za petak, 27. jun 2014. godine

Horoskop za petak, 27. jun 2014. godine

Danas dobijamo poziv za maštanje. Smelost da se zaželi nemoguće. Snaga da se ispuni izmaštano. Sjajna kombinacija! Iskoristite je.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Petak i početak. Ako želite da pratite ritmove prirode, zaboravite na petak kao poslednji dan pred vikend, već o njemu razmišljajte kao o prvom danu nekog novog poglavlja u vašem životu.

U 10:09 iznad nas se sastaju Sunce i Mesec u svom mesečnom ritmu – Mlad mesec u Raku. Snagu već imamo, polet osećamo, evo usmerenja kuda da idemo. Za svaki dobar početak potrebna je ideja. Bez izmaštanog kraja, nikada nema ni početka. Danas dobijamo poziv za maštanje. Smelost da se zaželi nemoguće. Snaga da se ispuni izmaštano. Sjajna kombinacija! Iskoristite je.

Svakog meseca možete, na dan Mladog meseca, zapisati svoje ciljeve. Ovo je zasnovano i na psihološkim istraživanjima. Ona, doduše, ne spominju rituale vezane za mesečeve mene, ali šta vas košta da iskoristite ovaj dan, čak iako „ne verujete u te stvari“.

Ovaj dan je posebno naklonjen osobama rođenim krajem juna, krajem oktobra i krajem februara. Rakovi koji ovih dana proslavljaju rođendan, iz ovog dana nose snagu novih početaka u celu narednu godinu svog života, što drugim rečima znači da bi ona mogla biti jedna od prekretnica.

Februarskim Ribama koje njihov vladalac Neptun već dugo daruje snažnom imaginacijom ili glavom u oblacima, već kako ko na stvar gleda, Mlađak daje snagu da ispune svoje snove.

Oktobarske Škorpije svojim Suncem dodaju treću tačku velikom vodenom trigonu pa dobijaju zaista dobar vetar u leđa. Njih je u prethodnom periodu prekalio Saturn koji sada iz druge dekade njihovog znaka svojom mudrošću i staloženošću daje blagu, ali značajnu, podršku njihovim poduhvatima.

Ovaj Mlad mesec je blagonaklon i prema prvoj dekadi Zemljanih znaka (rođeni poslednjih sedmica aprila, avgusta i decembra).