Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 27. septembar 2014.

Vodeni znaci

Na svetlost subotnjeg dana mogu izroniti duboka osećanja, kao i težnja za intenzivnim iskustvom i duboko ukorenjenim emocijama.

Više smo u dodiru sa sopstvenim osećanjima i osećamo veću empatiju. Možda smo više sentimentalni nego obično i mogli bismo da osetimo potrebu da se povežemo sa prošlim iskustvima pošto ona možda nude odgovor za podsvesne obrasce u ponašanju koje je potrebno promeniti. Otpuštanje napetosti i želja da se naprave promene u ličnom životu je važna.

Ako ste skloni ljubomori ili ste isuviše posesivni, možda danas osećate veću zategnutost u emotivnoj vezi. Trebalo bi izbegavati opsesivno ponašanje.

Danas je emotivcima teže da se distanciraju i shvate uticaj sopstvenih osećaja na njihove bližnje. Možemo upasti u vrzino kolo emocija. Duboko ukorenjene emocije i nesigurnosti jedne osobe prenose se na drugu i izazivaju reakciju druge. Prva biva pogođena ponašanjem druge nesvesna činjenice da ga je sama podstakla.

Otvoreni sukobi su, ipak, malo verovatni. Ljudi su u ovom periodu mnogo slobodoumniji i tolerantniji (Jupiter u Lavu trigon Uran u Ovnu). I najjače emocije držimo pod kontrolom društvenoprihvatljivog ponašanja.

Emocije će biti najviše uzburkane kod osoba u vodenim znacima (Rak, Škorpija i Ribe), što njima i priliči, ali će i Strelčevi imati uzbudljiv dan. Njih bi drugi mogli da drže pod lupom ispitujući njihove motive što bi poslovično otvorene Strelčeve moglo da isprovocira.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija