Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 27. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 27. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 27. septembar 2014.

Na svetlost subotnjeg dana mogu izroniti duboka osećanja, kao i težnja za intenzivnim iskustvom i duboko ukorenjenim emocijama.

Više smo u dodiru sa sopstvenim osećanjima i osećamo veću empatiju. Možda smo više sentimentalni nego obično i mogli bismo da osetimo potrebu da se povežemo sa prošlim iskustvima pošto ona možda nude odgovor za podsvesne obrasce u ponašanju koje je potrebno promeniti. Otpuštanje napetosti i želja da se naprave promene u ličnom životu je važna.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako ste skloni ljubomori ili ste isuviše posesivni, možda danas osećate veću zategnutost u emotivnoj vezi. Trebalo bi izbegavati opsesivno ponašanje.

Danas je emotivcima teže da se distanciraju i shvate uticaj sopstvenih osećaja na njihove bližnje. Možemo upasti u vrzino kolo emocija. Duboko ukorenjene emocije i nesigurnosti jedne osobe prenose se na drugu i izazivaju reakciju druge. Prva biva pogođena ponašanjem druge nesvesna činjenice da ga je sama podstakla.

Otvoreni sukobi su, ipak, malo verovatni. Ljudi su u ovom periodu mnogo slobodoumniji i tolerantniji (Jupiter u Lavu trigon Uran u Ovnu). I najjače emocije držimo pod kontrolom društvenoprihvatljivog ponašanja.

Emocije će biti najviše uzburkane kod osoba u vodenim znacima (Rak, Škorpija i Ribe), što njima i priliči, ali će i Strelčevi imati uzbudljiv dan. Njih bi drugi mogli da drže pod lupom ispitujući njihove motive što bi poslovično otvorene Strelčeve moglo da isprovocira.