Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 26. septembar 2014.

Neptun

Dobar dan za izražavanje osećanja, ali ne sasvim dobar za poslovne razgovore. Nećemo biti u stanju da precizno formulišemo sve što želimo da izrazimo rečima.

Na razmišljanje danas veoma utiču emocije, pa treba voditi računa da se ne donose ishitrene odluke zasnovane samo na osećajima. Međutim, pošto je naglašeno razumevanje drugih ljudi, ovaj dan je dobar da se posvetimo drugima i njihovim pričama. Pažljivo slušajte.

Kako Mesec, popodne, bude prešao iz Vage u znak Škorpije, tako ćemo i mi osetiti rastuću odsutnost i nezainteresovanost za svakodneve obaveze i “trivijalne” stvari. Ovo vreme je pogodnije za razmišljanje o idejama nego za praktično delovanje.

Sa druge strane, osećanje za druge, lakše razumevanje drugih, čak se pojačava osećajem da možemo lakše da detektujemo i dešifrujemo tuđe raspoloženje.

Ako možete, iskoristite veče za uživanje u muzici, u čitanju i slično. Ako izlazite, izbegavajte veće količine alkohola.

Najveći uticaj današnji dan bi mogao da ostavi na pripadnike znaka Raka.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija