Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 25. oktobar 2014.

Horoskop za subotu, 25. oktobar 2014.

Horoskop za subotu, 25. oktobar 2014.

Generalno, dan bi mogao biti malo tiši od prethodnih i donekle teskoban. U svakom slučaju, nebo ne obećava preterano razigranu subotu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

U prethodnom periodu bilo je mnogo uzbuđenja, lomova i povlačenja linije, silom prilika ili silom volje pokretanih stvari.

Poslednjih minuta ovoga četvrtka imali smo solarnu eklipsu na samom početku znaka Škorpije koja je sa jedne strane krunisala sve te prethodne događaje koji su nas terali da raskrstimo sa starim i započnemo novo, a sa druge, uvodila u novi period fiksne energije kada je potrebno utvrditi nove puteve i čvrsto utemeljiti započeto.

Današnji dan ističe tu potrebu da se jasno utvrdi na kom smo putu.
Da se vidi da li su nam želje prevelike ili potcenjujemo svoje mogućnosti. Veneru i danas peče jačina Sunca. Zaslepljuju li nas naše želje i prohtevi? Venera je u Škorpiji i sama će zahtevati da sazna istinu. Da li nekome staje na žulj ako želi više nego do sada?

Mesec danas prelazi stepene Škorpije na kojima povezuje jače Jupitera u Lavu i Saturna u Škorpiji, naglašavajući razlabljevljen kvardat (izazovan aspekt) između ove dve planete. A on nam upravo govori da možemo mnogo, ali je potrebno primiriti i optimistu i pesimistu u nama. Ni jedan ne sme da prevagne.

Ako umesto na slepi entuzijazam ili na tmurni defetizam, akcenat stavimo na sopstvene kvalitete stalno unapređivane konstruktivnom samokritikom, možemo da postignemo mnogo.

Generalno, dan bi mogao biti malo tiši od prethodnih i donekle teskoban. U svakom slučaju, nebo ne obećava preterano razigranu subotu. Ali tu je naša slobodna volja i mogućnost da od datih sastojaka napravimo ono što mi želimo.

Ovnovi, Bikovi, Lavovi, Vage i Škorpije danas osećaju najjače uticaje neba.