Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 26. oktobar 2014.

Horoskop za nedelju, 26. oktobar 2014.

Horoskop za nedelju, 26. oktobar 2014.

Danas, nakon podneva, Mars prelazi u znak Jarca. Dakle, planeta akcije dobija za temu ostvarivanje ambicije. Ko onda ima pravo da bude lenj?

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Od danas više nemamo astro izgovora za neizvršavanje zadataka. Merkur, čuveni krivac za odlaganja, kašnjenja i pad raznoraznih sistema kada je u retrogradnom hodu, juče uveče je krenuo direktno. Pravo kroz znak Vage. Ove godine se više neće zaustavljati i kretati unazad. Sada možemo da završimo sa spornim predmetima i sporovima, da potpišemo ugovore o saradnji, ugovore o partnerstvu…

Danas, nakon podneva, Mars prelazi u znak Jarca. Dakle, planeta akcije dobija za temu ostvarivanje ambicije. Ko onda ima pravo da bude lenj?
Mars u Jarcu je usmeren, tačno zna šta hoće i ne plaši se da preduzme potrebne korake da bi do željenog i došao.

Problem može biti u tome što se Mars u Jarcu i ne libi da zgazi nekome nezgodno na žulj u nameri da stigne do cilja.

Želje su nam istovremeno snažne i mogu se pretvoriti u opsesiju. Jer, Venera je u Škorpiji (v. Horoskop za petak, 24.10.). Sve do sredine novembra, dokle Venera boravi u ovom znaku, naše želje (koje ona opisuje) naći će dobar kanal za ostvarivanje kroz Mars u Jarcu. Bitno je samo da ne budemo isuviše povučeni sopstvenim htenjima da zaboravimo na druge.

Ako nađemo potrebnu meru, možemo u narednim danima da iskoristimo ovu energiju za uživanje u odnosu sa partnerom. Jarac samo na prvi pogled deluje hladno. Ispod te hladne fasade, sve tinja. Sam simbol ovog zodijačkog znaka – životinja jarac, u mitologiji se vezuje za požudu i strast. O Škorpiji i njenoj povezanosti sa seksom znaju i oni koje skoro da astrologija i ne zanima.

Sa planetama muške i ženske seksualnosti u ova dva znaka, imamo dobru osnovu za rasplamsavanje novih ili obogaćivanje postojećih romantičnih veza.
Merkur, koji će u Vagi boraviti do 8. novembra, potrudiće se da nam, pri tome, maniri ostanu na nivou.