Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 21. februar 2015. godine

Ovan

Ova subota bi mogla biti najživahniji deo sedmice. Verovatno nam je to i potrebno – malo razmrdavanja nakon učmalosti zimskih dana.

Ne, ne mislimo da vam zimski dani prolaze u lenstvovanju. Mnogima bi verovatno i prijao odmor. Ali bi nam svima prijala injekcija optimizma i entuzijazma. Za nove radne pobede ili za ispunjen odmor, svejedno.

A ovaj dan bi mogao da deluje pozitivno u tom pravcu. Nasmešite se danu, pustite da vas nosi.

Ako imate slobodnog vremena, okušajte se u nekim novim aktivnostima. Ako treba da završite neke obaveze, probajte da to uradite drugačije nego do sad. Ako ništa drugo, vratite se kući drugim putem.

Iako je, kalendarski, prvi dan proleća još daleko, ova subota bi zaista mogla doneti onaj dašak novog, onaj osećaj preporoda koji stiže nakon zime.

Novi pristup odnosima koje muče stari, nikad prevaziđeni problemi, danas ima velike šanse da uspe. Mnogo je više one čiste, nevine energije, energije koja ide dalje i ne želi da nosi u sebi gnojne rane iz prošlosti.

Kako uvek postoji i druga strana, i ovde treba paziti. Ta detinjska oslobođenost tereta prošlosti, želja da se otkriva život i da se hrabro dalje korača, nosi sa sobom i iskrenost i želju da se bez zadrške izrazi ono što se u tom trenutku oseća.

To može biti dobro – ako naiđete na stranu koja to zna da ceni i kojoj je i samoj možda dosta nedorečenosti i prećutkivanja. Ali ako druga strana iskrenost doživi kao iznenadni napad, mogli biste se naći zatečeni burnom reakcijom.

Subota veče stvara posebno dobre uslove za izbijanje na površinu istine koja boli, istine zbog koje bismo mogli da se sukobimo.

Nađite balans. Iskoristite dan da napunite baterije, ali vodite računa ka kome i ka čemu usmeravate obnovljenu energiju.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija