Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 18. oktobar 2014.

Horoskop za subotu, 18. oktobar 2014.

Horoskop za subotu, 18. oktobar 2014.

Dozvolite sebi da, makar na dan, zaboravite na probleme koji su vam nametnuti.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Na sve one stvari na koje ne možete da utičete: svetska ekonomska situacija, ravnoteža između velikih sila, položaj Srbije u svetu i regionu, mere štednje, administracija…

Ovaj dan ne može da neutrališe ono što nam je dato kao okviru u kome živimo, ali može da pruži prelepe trenutke zbog kojih, kada se sve sabere, i vredi živeti.

Danas su sva ona nebeska tela koja nazivamo „ličnim planetama“ u skladnom odnosu. To nije ništa što će iz temelja promeniti naše živote, to su blagi uticaji koji, skupljeni ovako kao danas, čine tkanje onih dana kojih se sećamo zbog celokupne atmosfere, a ne prelomnih trenutaka. Lepota svakodnevice.

Ovaj dan pruža nebrojeno mogućnosti. Sklad žensko-muške energije može, pored korisnosti u svim sferama života, značiti i ono očigledno: dobar dan za zaljubljene i za zaljubljivanje. Love is in the Air! Opet ističemo, to teško da će biti u formi zemljotresa, ali leptirići bi mogli da se pojave.

Možda i ne primetite, a dan donese neki lep početak. Ali nemojte nikako forsirati stvari. Nemojte očekivati. Danas, ako to i nije vaša životna filozofija – živite u trenutku.

Oseća se i jaka kreativna energija i to ona koja potiče iz dečije zadivljenosti svetom. Igrajte se danas: sa svojom decom ili unucima, sa svojim društvom… Dozvolite detetu u sebi da danas mašta i uživa. Čime god da se bavite, unesite igru u svoj rad.