Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 17. oktobar 2014.

Horoskop za petak, 17. oktobar 2014.

Horoskop za petak, 17. oktobar 2014.

Danas bismo mogli da napravimo neuobičajene kompromise sa drugim sferama života kako bismo oslobodili prostor za kontakte sa nama važnim ljudima.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Sjajan dan za postavljanje zahteva i komunikaciju uopšte. Objektivno sagledavamo situacije, bez uplitanja emocija. Ne shvatamo lično kada neko ima drugačije viđenje. Zato je ovaj dan dobar za organizovanje posla, za kadrovska pitanja tj. ljudske resurse, kao i za rešavanje sporova.

Ovaj uticaj je bio snažan i juče, a danas se toj jasnoći misli i izraza pridružuje snažna senzualna i stvaralačka energija. Ova energija bi mogla da nas spreči da gorespomenutu jasnoću i čistoću misli i izraza iskoristimo na konkretan način ili za ostvarivanje poslovnih ciljeva.

Ova energija nas vuče da se okrenemo lepoti zbog lepote i da reči iskoristimo za izražavanje osećanja i uspostavljanje i/ili održavanje veza. Danas bismo mogli da napravimo neuobičajene kompromise sa drugim sferama života kako bismo oslobodili prostor za kontakte sa nama važnim ljudima.

Dom i porodica izbijaju u prvi plan čak i kod osoba koje trenutno jure karijeru ili neke druge ciljeve.
Ukoliko ste radoholičar u srži, danas biste svoju radnu energiju mogli da usmerite na poslove po kući i čak da započnete preuređenje doma.

Ukoliko želite da se opustite i iskoristite ovu energiju na drugi način, pozovite prijatelje na druženje kod vas.

Pored toga što lako izražavamo svoje mišljenje, danas podjednako lako izražavamo i osećanja. Sigurni smo u svoje emocije i velikodušni prema drugima. Danas će ljudi u većoj meri pružati jedni drugima podršku.