Horoskop Magazin Godine

Horoskop za nedelju, 19. oktobar 2014.

Devica

Mesec u Devici bi mogao da doprinese povećanju nervoze zbog raskoraka između projektovanog cilja i postignutog uspeha, ali bi on mogao i da doprinese boljem sagledavanju situacije

Nedelja je dan koji kod ljudi na našim prostorima često izaziva dva sasvim različita osećanja. Jedan deo sa velikim osmehom razmišlja o nedelji jer je ona za njih sinonim odmora, a drugi deo nedelju doživljava kao dan pripreme za narednu sedmicu, dan kada je sve tiho i posvećeno radu na svim onim malim, svakodnevnim stvarima koje nismo stigli da uradimo, a koje treba završiti.

E ova nedelja je pogodna upravo za te svakodnevne obaveze i organizovanje naredne sedmice. Možda nećemo biti najtemeljniji u njihovom izvršavanju jer je sasvim moguće da će većini danas nedostajati fokus, ali ćemo makar dosta toga odraditi.

Ne treba se opterećivati željom da se pošto-poto svaki dan da maksimum. Ovog meseca osećamo snažan elan. Mnogo toga možemo da postignemo, ali nam se može i učiniti da završavamo premalo u odnosu na naše želje.

Današnji Mesec u Devici bi mogao da doprinese povećanju nervoze zbog raskoraka između projektovanog cilja i postignutog uspeha, ali bi baš on mogao i da doprinese boljem sagledavanju situacije. Reorganizujte se i ne zaboravite da u plan uvrstite i vreme za brigu o sopstvenim potrebama.

Nedeljno veče donosi senzualnu energiju nastalu spajanjem uticaja nebeskog tela sa najviše direktnog uticaja na ljudsku psihu – Meseca i rubnih nebeskih tela našeg sistema koji nas povezuju sa višim sferama – sa Neptunom i Plutonom. Provedite lepo veče sa partnerom.

Ukoliko ste sami, povežite se sa sobom. Meditacija je reč koja kod nas još uvek zvuči isuviše istočnjački ili deluje zahtevno, ali svako može (i svako od nas je sigurno to do sada radio) da se makar nakratko zaustavi i zagleda u sebe i svoja osećanja i misli.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija