Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 15. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 15. novembar 2014.

Horoskop za subotu, 15. novembar 2014.

Kovitlaci emocija ove sedmice doguraše nas do subote. Ona može ispasti prilično dramatična i u pozitivnom i u negativnom smislu. U zavisnosti od toga koliko volite pozorište i koliko su vam dragi akteri predstave.

Ako ste vi u glavnoj roli, isto važi i za vas. Publika će vas nagraditi ili izviždati. Dobra stvar jeste što tu publiku već poznajete. Ako ste kraljica drame ili prvak pozorišta, već znate kakve reakcije izazivaju vaši izlivi prejakih emocija i prikazivanje velikih gestova. U skladu sa tim, znate šta da očekujete.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas bismo zaista mogli da budemo „isuviše zaljubljeni„. Tačnije, mogli bismo ljubavlju da počnemo da gušimo bližnje. Ako ste inače skloni tome, povedite računa. Prevelika posesivnost i ljubomora mogle bi biti povod za svađu.

Ni preterana zaštita najbližih neće naići na dobar prijem. Prezaštićeno okruženje doživljava se kao zatvor. A ne želimo da se bilo ko pored nas oseća kao u zatvoru, zar ne?

Danas bi intuicija mogla da nas zavede. Moglo bi da nam se učini da je osećanje koje imamo toliko jako baš zato što ima uporište u stvarnosti. Sitni detalji stvarnosti nižu se u svesti u sliku toliko stvarnu da mora biti istinita. I eto nas u filmu za koji smo sami napisali scenario i sad se spremamo da ga izrežiramo. Naravno, ostalima smo dodelili uloge koje im, prema našoj proceni, pripadaju.

Tako možemo zavesti sami sebe da vidimo i mnogo lepšu i mnogo ružniju sliku od stvarne. A naša okolina neće biti voljna da igra po našem scenariju. I eto drame u stvarnom svetu. I eto povređenih.

Sačekajte zato par dana da donesete sud o ispravnosti vaših zaključaka. Intuiciju ne treba potiskivati, ali ni iluzijama ne treba davati snagu činjenica. Naročito kada zbog toga drugi mogu biti povređeni.