Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 14. novembar 2014.

Jupiter

Možemo da postignemo više, možemo da dobijemo više. Možemo – jer nam je potrebno. Naše potrebe danas mogu izgledati veće nego inače, ali i naše sposobnosti da potrebno obezbedimo. Oči su nam željne.

Koliko smo mi spremni, koliko umemo i znamo? Koliko smo vredni? Čini nam se da nas ne vrednuju ispravno, da mi zaista zaslužujemo više.

Ako ste prethodnih nedelju dana razmišljali o promeni pravca, danas biste mogli da se suočite sa praktičnim problemima sprovođenja te namere u delo. Ne znači da nećete uspeti, samo je prvo potrebno izvršiti neke interne promene.

Raskrstiti sa ustaljenim (čitaj: sigurnim) načinima delovanja. Naći novi modus operandi i prilagoditi mu se.
Onda možda i ostvarimo svoj naum. Bez unutrašnjih, neće biti ni spoljnih promena i mi ćemo ostati na istom putu.

Rastrzani smo danas. Sa jedne strane, želimo mnogo više. I čini nam se da nam je to dostižno. Da samo treba da sigurnije koračamo na novom putu. Sa druge strane, muči nas neizvesnost nepoznatog. Da li je bolji vrabac u ruci?

U odluci šta je bolje za nas, može nam pomoći vraćanje unazad i povezivanje nekih događaja iz prošlosti. Pokušajte da sagledate vezu između događaja krajem aprila i početkom maja ove godine sa događajima početkom ovog meseca. Šta se dešavalo? Šta ste počeli i završili? Šta se menjalo u načinu na koji živite svoj život?

I onda povežite to sa projektovanim željama i razmislite kojim putem biste ih najlakše ostvarili. Šta je potrebno da danas učinite da biste za šest meseci bili ostvarenija ličnost? Da li treba da nastavite istim putem ili da menjate rutu?

Fiksni znaci (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija) po prirodi su prilično rešeni u sprovođenju svojih namera u delo, ali i prilično nevoljni da menjaju postojeće načine delovanja. Njih ovaj dan posebno dotiče.

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija