Horoskop Magazin Godine

Horoskop za subotu, 14. jun 2014. godine

Mars

Ceo dan je prilično napet. Napetost nas, inače, prati poslednjih meseci, ali danas bi mogla da kulminira.

Ako problemi u našim odnosima postoje, jučerašnji dan je mogao da prođe u sumornoj zamišljenosti nad njima i nad ograničenjima koja nam oni nameću. Ovaj dan bi, međutim, mogao da dovede do otvorenog sukoba.

Ceo dan je prilično napet. Napetost nas, inače, prati poslednjih meseci, ali danas bi mogla da kulminira. Iako svaka energija može da se ispolji u bilo kom polju života na sebi svojstven način, današnja izgleda pre svega usmerena na partnerske odnose (koji mogu biti i ljubavni i poslovni) i na ambiciju (koja opet može da se odnosi na karijeru, ali i na potrebu da se ljubavna veza usmeri u određenom pravcu).

Danas i u poslovnim odnosima preovlađuju emocije, a u emotivnim borba za prevlast. Trebalo bi da probamo da smirimo strasti. Intenzivne emocije i događaji koji se dešavaju sada čine nas svesnim naših pravih, ali trenutno predimenzionisanih, osećanja.

Moramo izbeći igranje igara ili manipulaciju. I bez manipulacija, uz ovako visok nivo energije, danas se može mnogo postići. Ali treba paziti da se ne zloupotrebi moć kako bi se napredovalo. Kada su igre moći u pitanju, treba izbegavati i igranje uloge žrtve. Ako imate običaj da to činite, danas se trudite da izbegnete mesta i ljude gde bi agresija mogla da eskalira. Danas je važno odbraniti svoju poziciju, ali izbeći i diktatorski stav prema drugima.

Ako uspemo da kanališemo energiju, čak i poslovi koji se obavljaju kolektivno danas bi mogli biti neverovatno brzo završeni. Samo pazite kako na sebe, tako i na druge. Tenziju svi osećamo.

Probajte, ako danas imate slobodnog vremena, da ga iskoristite u bavljenju fizičkim aktivnostima. Ovo je dobar dan i za neko dugoodlagano sređivanje velikog nereda u kući ili na imanju. Moglo bi se desiti da nered sređujete i u odnosima sa drugima, ali vodite računa da ne povredite i da ne budete povređeni. Ako je i potrebno nešto završiti, nemojte povređivati bespotrebno.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija