Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 15. jun 2014. godine

Horoskop za nedelju, 15. jun 2014. godine

Horoskop za nedelju, 15. jun 2014. godine

Napetost od juče ne prestaje. Možda smo samo fokus pomerili sa jedne vrste odnosa na drugu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pročitajte tekst za subotu, isto važi i danas: vodite računa da ne povredite i da ne budete povređeni.

Višak energije usmerite na fizičke aktivnosti (samo vodite računa da se zaštitite, a pod „fizičkom aktivnošću“ nikako ne podrazumevamo prelaženje puta od tačke A do tačke B u automobilu). Ako ste započeli čišćenje stana, završite ga. Nakon vikenda ćete biti umorni, ali i osećati neku katarzu što ste sredili prostor u kome živite.

Posetite baku i deku ili starije rođake. Ne savetujemo vam ovo samo zato što ste na Penzinu, već i zato što bi ovo mogao biti zaista dobar način kako da iskoristite energiju oko sebe. Razgovor sa starijom osobom bi mogao da vas smiri. Mogli biste da nađete potreban oslonac u svojim korenima.

Okružite se lepim stvarima i pozitivnim ljudima. Radite na svojoj transformaciji. Ovaj vikend bi mogao da vam donese i razrešenje nečeg što se „kuva“ još od aprila. Razrešenje je uvek dobra stvar, čak i kad trenutno boli.

Kasno uveče, kako i priliči nedelji, stvari se smiruju. Možemo da se prisaberemo. Veče pre donosi tihi spokoj, nego neku veliku radost. Sabiramo utiske i nalazimo snagu, želju i moć u sebi da, ojačani prošlošću, krenemo napred.

Samo polako. Korak po korak. Ovo još nije vreme za žurbu.