Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 13. jun 2014. godine

Mesec

Ovo bi mogao biti dan velikih očekivanja i nikakvih dešavanja. Praznine. Nešto se već duže vreme gradi u nama, očekujemo neko razrešenje.

Potrebna nam je komunikacija, jasan stav i uvid, ali bi mogla da prevlada emocionalna ekstravagancija. Treba se kloniti velikih obećanja koje je nemoguće ispuniti i nerealističnih želja za koje se pretpostavlja da će biti ispunjene bez ikakvih prepreka. A prepreka će biti.

Ako smo dobro sagledali situaciju, vezu, mogućnosti, prethodnih meseci, mogli bismo da dobijemo neki odgovor, neko razrešenje – danas ili u danima koji slede. Moglo bi da dođe do konflikta u ličnim (kako ljubavnim, tako i porodičnim i poslovnim) odnosima. Oni samo dodatno šire taj osećaj praznine. Otuđeni samo i usamljeni.

Možda neće biti lako zakrpiti probleme u vezama. Ali će nam ipak današnji dan, kada se osvrnemo na njega, doneti i neku utehu i smirenje. Možda ćemo nekim prekidima, zalečiti sebe. Možda ćemo se ponovo setiti šta nas zaista čini srećnim.

Danas ne treba pokušavati da se zabava stavi ispred obaveza. Jer, džaba nam. Obaveze će nam pokvariti užitak. Onda je bolje probati da se fokusiramo na posao, da završavamo šta možemo, temeljno i polako.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija