Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 13. jun 2014. godine

Horoskop za petak, 13. jun 2014. godine

Horoskop za petak, 13. jun 2014. godine

Ovo bi mogao biti dan velikih očekivanja i nikakvih dešavanja. Praznine. Nešto se već duže vreme gradi u nama, očekujemo neko razrešenje.

Potrebna nam je komunikacija, jasan stav i uvid, ali bi mogla da prevlada emocionalna ekstravagancija. Treba se kloniti velikih obećanja koje je nemoguće ispuniti i nerealističnih želja za koje se pretpostavlja da će biti ispunjene bez ikakvih prepreka. A prepreka će biti.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako smo dobro sagledali situaciju, vezu, mogućnosti, prethodnih meseci, mogli bismo da dobijemo neki odgovor, neko razrešenje – danas ili u danima koji slede. Moglo bi da dođe do konflikta u ličnim (kako ljubavnim, tako i porodičnim i poslovnim) odnosima. Oni samo dodatno šire taj osećaj praznine. Otuđeni samo i usamljeni.

Možda neće biti lako zakrpiti probleme u vezama. Ali će nam ipak današnji dan, kada se osvrnemo na njega, doneti i neku utehu i smirenje. Možda ćemo nekim prekidima, zalečiti sebe. Možda ćemo se ponovo setiti šta nas zaista čini srećnim.

Danas ne treba pokušavati da se zabava stavi ispred obaveza. Jer, džaba nam. Obaveze će nam pokvariti užitak. Onda je bolje probati da se fokusiramo na posao, da završavamo šta možemo, temeljno i polako.