Početna Magazin Godine Horoskop za subotu, 13. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 13. septembar 2014.

Horoskop za subotu, 13. septembar 2014.

Ako su vam bile potrebne nove ideje, velika je verovatnoća da će vam makar jedna sinuti danas. Da li će biti dobra ili totalna ludost, ne može se znati.

Prilagođavanje sopstvene potrage ovoj ideji moglo bi da dovede do proboja i sasvim novih uvida u mogućnosti pred nama. Ili bi rigidnost stavova mogla da u dodiru sa novim informacijama dovede do rušenja čitavog sistema.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Vesti ili razgovori (koji se vode već nekoliko dana) mogli bi da dovedu do povređenih sujeta ili nerazumevanja. Ako se ne sagleda druga strana i razgovori ne usmere ka nalaženju zajedničke tačke, pucaće veze među ljudima. Komunikacija je od početka sedmice teška i zahtevna. Ali danas nam posebno nedostaje takta.

Lične potrebe su u suprotnosti sa obavezama koje imamo prema drugima. Javljaju se snažni nagoni da po svaku cenu ispunimo sopstvene želje. Ovi porivi, koji nemaju u vidu potrebe drugih i granice koje im nalaže život u zajednici, udruženi sa eksplozivnim rečima i nedostatkom takta, siguran su recept za veliki problem u međuljudskim odnosima.

Dobro je što je danas moguće saznati prave motive drugih, ali bi to mogla biti bolna spoznaja koja neće doneti razrešenje situacije.

Potencijal uvek postoji, iza svake „postavke“ na nebu, samo je pitanje koliko mi to umemo da iskoristimo. Lakše je posrnuti. Ideje i snaga reči su uvek potrebni. Možete li da ih prepoznate i iskoristite, a da ne povredite druge? Potrudite se, profitiraćete. Prepustite se da vas snaga nosi, patićete na kraju (i) vi.

Opet su kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) „na tapetu“. Njima je najteže, ali će svi znaci primetiti, ako obrate pažnju, da situacija izgleda sasvim drugačije na kraju u odnosu na početak sedmice.