Početna Magazin Godine Horoskop za petak, 12. septembar 2014.

Horoskop za petak, 12. septembar 2014.

Horoskop za petak, 12. septembar 2014.

Događaji iz prethodnih dana i energija koja će kulminirati za vikend mogli bi danas da se spoje i preklope, ali teško da će da nas potope.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Za više informacija o tim prethodnim i budućim dešavanjima, pročitajte tekstove o prethodnim i poslednja dva dana sedmice.

Mi ćemo danas, bez obzira na te „krupnije“ pokretače, pisati o blagoj i blagotvornoj energiji koja će trajati samo danas, ali koja bi mogla biti značajna kao način da se napune baterije i krene dalje.

Bilo bi dobro da joj dozvolimo da se razvije. Naći ćemo emotivni mir i sigurnost sagledavajući svoju svakodnevicu i put kojim idemo. Snovi nisu manje važni niti manje lepi ako nisu grandiozni. U malim, svakodnevnim stvarima leži lepota življenja. Ako sebi svakodnevno pomalo ugađamo, lakše ćemo ispunjavati i najnapornije zadatke i brže ćemo stići do cilja.

Dakle, ugađajte sebi i svojoj okolini. Mnoge stvari zavise od nas. Ipak. Zato, neka vam ovaj petak bude lep i prijatan dan. „Radite“ na tome. Ako ne znate kako, obratite se nekom od Bikova koje znate. Oni sigurno imaju ideju.