Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 12. septembar 2014.

Bik

Događaji iz prethodnih dana i energija koja će kulminirati za vikend mogli bi danas da se spoje i preklope, ali teško da će da nas potope.

Za više informacija o tim prethodnim i budućim dešavanjima, pročitajte tekstove o prethodnim i poslednja dva dana sedmice.

Mi ćemo danas, bez obzira na te “krupnije” pokretače, pisati o blagoj i blagotvornoj energiji koja će trajati samo danas, ali koja bi mogla biti značajna kao način da se napune baterije i krene dalje.

Bilo bi dobro da joj dozvolimo da se razvije. Naći ćemo emotivni mir i sigurnost sagledavajući svoju svakodnevicu i put kojim idemo. Snovi nisu manje važni niti manje lepi ako nisu grandiozni. U malim, svakodnevnim stvarima leži lepota življenja. Ako sebi svakodnevno pomalo ugađamo, lakše ćemo ispunjavati i najnapornije zadatke i brže ćemo stići do cilja.

Dakle, ugađajte sebi i svojoj okolini. Mnoge stvari zavise od nas. Ipak. Zato, neka vam ovaj petak bude lep i prijatan dan. “Radite” na tome. Ako ne znate kako, obratite se nekom od Bikova koje znate. Oni sigurno imaju ideju.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija