Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 14. septembar 2014.

Horoskop za nedelju, 14. septembar 2014.

Horoskop za nedelju, 14. septembar 2014.

Mars se noćas stuštio iz Škorpije u znak Strelca. Dok je u Škorpiji radio ispod površine proveravajući šta se nalazi u skrivenim dubinama, u Strelcu stremi daljinama i juriša u budućnost i nepoznato.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Pojačava se želja za avanturama, jača motivacija.

Osobe koje su se borile sa unutrašnjim nemanima, koje je morila depresija ili ophrvala malodušnost, dobijaju šansu da se izvuku.
Dok juri za idealima i znanjem, Strelac ima osmeh na licu.

Međutim, Strelac, kao i njegov pandan – Blizanci, zna da se u svojim potragama i lutanjima zanese, pa snagu razbaca u suviše pravaca. Mars u ovom znaku zna da, u svom entuzijazmu, bude impulsivan i da zaboravi na neophodne granice i lepe manire.

Ali možemo da iskoristimo ovu energiju za osvajanje novih svetova znanja i pomeranja ciljeva još dalje. Mars će u Strelcu biti do 26. oktobra.

Danas Veneru u Devici trigonom osnažuje Pluton iz Jarca. Ovo može dovesti do intenziviranja odnosa, ali za razliku od prethodnih dana kada smo znali da pucamo i lomimo, ovo bi trebalo da donese pozitivno jačanje veza.

Međutim, moguće je i da nakon sedmice u kojoj su dominirale krupne reči i značajne rasprave, ovo bude i miran završetak koji stavlja sve na svoje mesto. Jer Venera u Devici želi samo ono što je savršeno za nju. Pluton iz Jarca joj danas pomaže da razdvoji kukolj od žita i da zadrži baš i samo ono što joj je potrebno.

Ako ste danas planirali da idete u kupovinu i da nečim obnovite svoj dom ili „da se ponovite“, odličan je dan za to.
Znaćete da procenite šta je kvalitet i šta vam je tačno potrebno.