Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 3. septembar 2014.

Horoskop za sredu, 3. septembar 2014.

Horoskop za sredu, 3. septembar 2014.

Dostojanstvo, otmenost i politička snaga – nešto kao slika rimske patricijske porodice, tako izgleda današnji dan kada se pogleda kroz astrološku prizmu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako bilo šta od ovih crta posedujete ili ako težite da ih razvijete, ovaj dan je kao stvoren za vas.

Ako vam ovo zvuči sasvim strano i nikako vas ne zanima, dobra vest je da makar nećete imati problema od ovakvih moćnika. Jer ovo je moć koja proističe iz vrline, ne iz beskompromisnog gaženja po drugima.

Kako se još uvek oseća uticaj opozicije Neptuna iz Riba ka Suncu u Devici, Suncu koje danas obrazuje trigon sa Plutonom u Jarcu, potezi onih koji su nam na bilo koji način nadređeni mogli bi nam biti još uvek malo nejasni, a i šefovi bi mogli da budu u zabludi, ali današnji dan pomaže onima koji žele da pravično upravljaju (bilo da se radi o preduzeću, porodici, državi ili odnosima na igralištu). Oni će dobiti snagu da u svojoj pravičnosti istraju i da urade ono što je najbolje za sve.

Device koje su ovog i predhodnih dana proslavile rođendan, nosiće u sebi tokom celih godinu dana, snagu Plutona, ali i opasnost od maglovitosti Neptuna. Ukoliko dobro procene svoju snagu i mogućnosti, ukoliko onako kako i Devici priliči – analitično priđu rešavanju problema, mnogo toga će moći da postignu u narednih 365 dana.

Blizanci rođeni krajem maja i početkom juna danas su malo razdražljiviji od drugih. Ako oni ne naljute druge, sami će se lako odljutiti. To im je u prirodi.