Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 4. septembar 2014.

Jupiter

Sledeće sedmice će se fini maniri sukobiti sa usmerenom ambicijom. Danas imamo neke naznake kako i gde bi to moglo da se desi.

Danas i u danima pred nama biće potrebna diplomatija i odmerenost u govoru i ponašanju kako bismo uspeli u svojim poduhvatima i svoje viđenje situacije na pravi način prezentovali okolini.

Danas bi diplomatska rešenja i odmerenost u odnosima mogli biti narušeni nedostatkom takta i osećaja za druge. Okrenutost sebi i usmerenost na isključivo ispunjavanje sopstvenih želja bez obzira na potrebe drugih, odražavaju se na odnose sa okolinom.

Može doći do zahlađenja u odnosima, a da ni jedna strana ne primeti svoj udeo u tome. Kao i uvek, ako ambiciju pravilno usmerimo i izbegnemo laktanje, do večeri bismo mogli da postignemo neke konkretne uspehe u poslu.

Ovo je jedan od onih dana kada je posebno dobro i blagotvorno za sve da se setimo starijih u porodici i familiji ili u komšiluku. Pozovite, ako ne možete da nađete vremena da odete.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija