Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 19. novembar 2014.

Vaga

Sa jedne strane želimo da se dopadnemo i očuvamo dobre odnose, sa druge strane želimo da ispunimo svoje planove koji bi, pak, mogli ugroziti te odnose.

Ove suprotstavljene težnje mogle bi nam donekle pokvariti dan već samom potrebom da tražimo neki srednji put. A taj srednji put možda ne dovede do ispunjenja ijedne od ove dve težnje.

Ipak, uz malo truda i obazrivog delovanja, mogli bismo se pomaći u pravcu ispunjenja ambicija (profesionalnih i drugih), a da to ne bude na uštrb drugih.

Ako u tome uspemo, mogli bismo imati zaista prijatan dan. Elan koji osećamo u sebi, nakon obavljenog posla, možemo usmeriti na društveni život.

Dobar dan za uključivanje u kulturna dešavanja sredine u kojoj živimo – aktivno ili pasivno, svejedno. Muzika, poezija i likovne umetnosti deluju terapeutski na kraju ove srede.

Oni koji od kulture i umetnosti žive, mogu da dobro iskoriste dan za završetak, ali ne i za početak novih projekata.

Sreda najviše prija pripadnicima vatrenih (Ovan, Lav i Strelac) i vazdušnih znakova (Blizanci, Vaga i Vodolija).

About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija