Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 20. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 20. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 20. novembar 2014.

Danas možemo želeti zabranjeno voće. I da, danas možemo biti zaneseni osobom koja se čini da jeste ono što nikako nije.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako je jučerašnji dan prijao umetničkim dušama, ovaj će ih sasvim zaneti. Pitanje je samo da li će zanos ići u dobrom pravcu. Ali zanos kao zanos, prija dok traje bez obzira gde vodi.

Ako nam glava i bude bila u oblacima, reči će nam biti jasne. Danas nema mesta za nedorečenost i za smetnje na vezama. Ukoliko želite nešto da saopštite tako da ne bude nikakvih nedoumica oko izrečenog, danas je dan za to. Bez obzira da li ste inače umešni sa rečima ili ne. Lakše se izražavamo i bolje razumemo druge.

Da li ćemo znati šta želimo, to je već sasvim drugo pitanje. Želje su danas velike. Želje deluju ostvarivo danas. A pitanje je da li su to uopšte naše stvarne želje ili trenutni zanos. Da li nas to reči i priče, tako živopisno i jasno iskazane, vode u nepoznatom i, možda, u biti neželjenom pravcu?

Danas možemo želeti nešto teško pristupačno samo zbog te činjenice – da je skoro nedostupno. Danas možemo želeti zabranjeno voće. I da, danas možemo biti zaneseni osobom koja se čini da jeste ono što nikako nije.

Zato, sve za šta odranije znamo da je ukorenjeno u realnosti, možemo završavati. Možemo dan iskoristiti za dogovore i pregovore. Možemo ga iskoristiti i za poslove u kojima je potrebna manuelna veština.

Ali danas ne treba menjati ranije donete odluke na osnovu trenutnog osećaja, niti sklapati ugovore i potpisivati dokumenta. Nemojte ići u neplaniranu kupovinu.
Kupićete više nego što vam treba ili dati mnogo više novca od vrednosti kupljene stvari. Danas uživajte u onome što imate i eventualno, maštajte o onome što biste želeli.

Takođe, posvetite se porodici i drugim bliskim ljudima. Možete i maštati o novoj vezi, ali neka, za sada, sve ostane na mašti. Danas niste u stanju da prosudite da li je veza sa tom osobom realna ili ne. Nemojte sebe dovoditi u situaciju da vam snovi budu grubo raspršeni.

Uživajte u bajkovitosti večeri, sanjarite… Ako je ostvarivo, ostvariće se nekog drugog dana. Ako nije, nećete biti povređeni. Samo razuvereni kada novi dan baci jasnije svetlo.