Početna Magazin Godine Horoskop za sredu, 18. jun 2014. godine

Horoskop za sredu, 18. jun 2014. godine

Horoskop za sredu, 18. jun 2014. godine

Dan kao stvoren za sanjarenje i uživanje, ali se može iskoristiti i praktično. Ako za praktično danas uopšte imamo želju. Sve trebalo lakše i bolje da se odvija.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Sreda prepodne je verovatno najbolji momenat u narednih mesec dana za preobražavanje nezdravih emocionalnih obrazaca, vezanih za opsesije i zavisnosti, kao i preispitivanja zašto radimo određene stvari. Nakon ove ozbiljne rečenice, možemo da nastavimo u sasvim drugom stilu koji više i priliči ovom danu.

Dakle, pored toga što jutro možemo iskoristiti za transformaciju, možemo ga iskoristiti i za snevanje i stvaralački rad. Kako je ko u mogućnosti i šta je kome potrebno – ili maštanje ili kreativni izraz.

Iako je dan kao stvoren za sanjarenje i uživanje, može se iskoristiti i praktično. Ako za praktično danas uopšte imamo želju. Ako ste već u situaciji da dan provodite na poslu ili završavajući obaveze, znajte da bi sve trebalo lakše i bolje da se odvija.

Možda zvuči protivrečno, ali pored čistog zadovoljstva u lenstvovanju, dobrom iću i piću, veselom društvu i muzici, dan je dobar i za neke konkretne poslove – vezane za nekretnine, poslove sa bankama, u vezi sa poljoprivredom

Opšti savet ovih sedmica, jeste da, ako se može izbeći, ne treba potpisivati ugovore. Međutim, kako život obično ne može da čeka, ako je već neophodno, uz dobru proveru napisanog (i kada se uverite da ste sve dobro pročitali, pročitajte još jednom), ovo je najbolji dan u sedmici za to.

Najbolje je, ako ugovore i papirologiju možemo da odložimo za drugu polovinu ili makar početak jula, da ovaj dan iskoristimo da utvrdimo šta je potrebno, da se sretnemo sa ljudima i u dobrom duhu, koji bi trebalo da krasi ovaj dan, usmeno dogovorimo najbolje uslove za obe strane.

Svi ćemo uživati, ali naročito bi dan trebalo da iskoriste Vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) i Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac), i to naročito rođeni drugih deset dana maja i drugih deset dana jula, a za njima, po šansama koje ovaj i naredni dan nude, slede rođeni drugih deset dana septembra, drugih deset dana novembra i drugih deset dana januara.