Horoskop Magazin Godine

Horoskop za sredu, 18. jun 2014. godine

Venera

Dan kao stvoren za sanjarenje i uživanje, ali se može iskoristiti i praktično. Ako za praktično danas uopšte imamo želju. Sve trebalo lakše i bolje da se odvija.

Sreda prepodne je verovatno najbolji momenat u narednih mesec dana za preobražavanje nezdravih emocionalnih obrazaca, vezanih za opsesije i zavisnosti, kao i preispitivanja zašto radimo određene stvari. Nakon ove ozbiljne rečenice, možemo da nastavimo u sasvim drugom stilu koji više i priliči ovom danu.

Dakle, pored toga što jutro možemo iskoristiti za transformaciju, možemo ga iskoristiti i za snevanje i stvaralački rad. Kako je ko u mogućnosti i šta je kome potrebno – ili maštanje ili kreativni izraz.

Iako je dan kao stvoren za sanjarenje i uživanje, može se iskoristiti i praktično. Ako za praktično danas uopšte imamo želju. Ako ste već u situaciji da dan provodite na poslu ili završavajući obaveze, znajte da bi sve trebalo lakše i bolje da se odvija.

Možda zvuči protivrečno, ali pored čistog zadovoljstva u lenstvovanju, dobrom iću i piću, veselom društvu i muzici, dan je dobar i za neke konkretne poslove – vezane za nekretnine, poslove sa bankama, u vezi sa poljoprivredom

Opšti savet ovih sedmica, jeste da, ako se može izbeći, ne treba potpisivati ugovore. Međutim, kako život obično ne može da čeka, ako je već neophodno, uz dobru proveru napisanog (i kada se uverite da ste sve dobro pročitali, pročitajte još jednom), ovo je najbolji dan u sedmici za to.

Najbolje je, ako ugovore i papirologiju možemo da odložimo za drugu polovinu ili makar početak jula, da ovaj dan iskoristimo da utvrdimo šta je potrebno, da se sretnemo sa ljudima i u dobrom duhu, koji bi trebalo da krasi ovaj dan, usmeno dogovorimo najbolje uslove za obe strane.

Svi ćemo uživati, ali naročito bi dan trebalo da iskoriste Vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) i Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac), i to naročito rođeni drugih deset dana maja i drugih deset dana jula, a za njima, po šansama koje ovaj i naredni dan nude, slede rođeni drugih deset dana septembra, drugih deset dana novembra i drugih deset dana januara.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija