Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 17. jun 2014. godine

Horoskop za utorak, 17. jun 2014. godine

Horoskop za utorak, 17. jun 2014. godine

Danas dolazi do zanimljivih obrta u komunikaciji, a mogući su i novi uvidi u situacije koje mislimo da smo razrešili ili saznanja o postupcima drugih za koje mislimo da smo ih dobro protumačili.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Besmisleno je pitati danas u Srbiji: ’Sećate li se poslednje sedmice maja?’. Maj 2014. se potrudio da ga dobro zapamtimo. Ali to što pamtimo velike događaje koji će obeležiti vreme u kome živimo, ne znači da smo dobro shvatili one male, ljudske priče koje su nam se dešavale i na koje smo nailazili tih dana.

Iako se još od 7. juna upozorava na potrebu da se više nego inače i češće nego obično proveravaju podaci i prave rezervne kopije, sada ta potreba postaje još izraženija. Prethodnih dana smo možda više bili smušeni. Zbrkane su bile naše intimne misli. Sada bi moglo doći do zbrke u komunikaciji sa svetom.

Ovo se dešava usled snažnije potrebe da prenesemo informaciju dalje, dok mudrost nalaže da se na nju baci još jedan pogled. Kao što smo objasnili u nedeljnom astrološkom pregledu, ova sedmica nosi sa sobom neke veoma lepe uticaje koji se prilično snažno osećaju već danas.

Uz malo promišljenosti, stvari bi trebalo da se dobro razvijaju. Zbrka nastaje i oko nas i na nju ne možemo u potpunosti uticati, ali svoj doprinos ipak možemo dati.

Bez obzira što nas dan vuče da potrčimo, hajde da prvo osmotrimo odakle smo krenuli (kraj maja) i kuda je dalje najbolje ići. Nov uvid možda dobijemo i za par dana, ali o tome u horoskopu za četvrtak.