Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 19. jun 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 19. jun 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 19. jun 2014. godine

Dan je sasvim sličan jučerašnjem. Ako juče niste stigli, danas zgrabite priliku ili za maksimalno uživanje ili za dobre poslove. Podržana je i kreativnost i pravljenje novca. Milina.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ako nam je potrebno, ovo jutro će nam doneti instinktivno razumevanje veze između uma i tela, kao i uloge emocija u razboljevanju i lečenju. Jutros možemo lakše izlečiti sebe od dubokih, emotivnih rana, a taj proces isceljenja podržava naša najbliža okolina.

Dan je sasvim sličan jučerašnjem. Ako juče niste stigli, danas zgrabite priliku ili za maksimalno uživanje ili za dobre poslove. Podržana je i kreativnost i pravljenje novca. Milina!

Ovaj dan je sjajan i za rad na uređenju svog prostora, a kreativnost se može izraziti i u kuhinji. Ako vam do sada neki recept nije uspevao, danas hoće. Nakon posla, odvojte vreme za druženje sa članovima svoje uže ili šire porodice. Odličan način da napunite baterije i da iskoristite dan za uživanje u malim, a tako važnim stvarima u životu. Onima koje, u stvari, i čine sreću.

Ako ste čitali nedeljni pregled i horoskop za utorak, znate da nas danas čekaju i neki posebni uvidi. Prvo da razjasnimo, ovo su mogućnosti, a ne u kamenu upisana sudba. Na našim prostorima se ovaj „prozor“ ka važnim, a zaboravljenim ili pogrešno protumačenim informacijama, najjače oseća uveče, ali nije isključeno da ga doživimo dan-dva ranije ili kasnije.

Šta kome ovo donosi zavisi od mnogo stvari u natalnoj karti, ali, da bismo vam dali neke ideje (a da ne izađemo mnogo iz prostora predviđenog za dnevni horoskop) pogledajte prvo gde vam se u natalnoj karti nalazi 28. stepen Blizanaca. U koju kuću pada? (Ako nemate urađenu, natalnu kartu možete uraditi ovde).

 • Ako je u prvoj kući – osvetljava se ili zahteva preradu neko pitanje vezano za lične planove i ideje, izbore i načine izražavanja sopstva, projekat vezan za prošlost.
 • Ako je u drugoj kući – podstiče preispitivanje pitanja vezanih za novac – kao što su novčane nadoknade ili povišice, finansijska dokumenta. Dešava se i da ovaj položaj zahteva preispitivanja izbora veza.
 • Ovaj stepen u trećoj kući baca svetlo na zaboravljene informacije, dobijamo vesti i telefonske pozive ili elektronsku poštu koja može razjasniti stvari.
 • Ako je u četvrtoj kući – okreće nam misli ka prošlosti (još snažnije nego drugima) i porodičnim pitanjima. Može se ponovo pokrenuti pitanje vezano za stanovanje.
 • Ako je u petoj kući – zaboravljena ideja ili samostalni projekat, ali i ljubavna veza iz prošlosti.
 • Ako se stepen nalazi u šestoj kući – treba proveriti rutinske stvari vezane za posao ili zdravlje. Nešto smo možda prevideli i sada imamo šansu da to ispravimo. Mogu biti u pitanju i odnosi sa saradnicima.
 • Ako je u sedmoj kući – moguće preispitivanje alternativnih rešenja, ali i partnerskih odnosa, bilo ljubavnih, bilo poslovnih.
 • Ako je u osmoj kući – nudi nam se mogućnost otkrivanja bitnih stvari vezanih za nasledstvo ili ekonomsko stanje partnera, ali se može steći i bolji uvid u intimne odnose. Za vas je naročito važno da dobro pročitate sva finansijska dokumenta u ovom periodu.
 • Ako je stepen u devetoj kući – možda otkrijete propuštenu šansu. Treba li reći da, kada se otkrije, ne treba ponovo čekati, nego je zgrabiti? Obratiti pažnju na pravna dokumenta, pitanja vezana za obrazovanje ili poslove sa inostranstvom.
 • U desetoj kući ovaj stepen osvetljava informaciju iz prošlosti vezanu za karijeru, odnos sa pretpostavljenima ili pokreće reviziju vašeg statusa. Druga poslovna šansa.
 • Ako je u jedanaestoj kući – neočekivani sastanci ili susret sa osobom koja je presudna za vaše ciljeve. Susreti sa starim prijateljima, promocije…
 • Ako je u dvanaestoj kući – iako svi bacaju drugi pogled i stiču uvide, vi biste mogli da dobijete šansu da saznate neku pravu tajnu ili trač ili, u boljoj varijanti (po našem mišljenju), da saznate ko vas protežira ili da otkrijete zaboravljeni podatak