Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 12. jun 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 12. jun 2014. godine

Horoskop za četvrtak, 12. jun 2014. godine

Jutro ispunjeno čudnim raspoloženjem i osećanjima. Veoma smo subjektivni, podsvesni uticaji su sada jaki i mogu da iskrive percepciju.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Skloni smo zabludama, pa bi bilo dobro odložiti sve odluke koje treba danas doneti, za kasnije doba dana kada ćemo biti razboritiji. Ovog jutra, povedite računa šta jedete i pijete.

Drugi deo dana mnogo je bolji za obavljanje poslova, bez obzira da li ih obavljamo sami ili u kolektivu. Ako sa nekim treba nešto da „raščistite“, ovo je takođe vreme za to. Pazite samo da, isterujući stvari na čistinu, ne uvredite nekoga bez potrebe.

Impulsivnost bismo mogli da iskoristimo da pokrenemo neke stvari sa mrtve tačke, čak i na način koji nismo planirali. Ne treba samo predviđati rezultat takvog delovanja, a još manje se na njega oslanjati, jer večeras ništa neće biti sigurno.

Ako veče iskoristimo za izlazak i druženje, možemo sresti zanimljive ljude, drugačije od društva u kome se obično krećemo. Neki već večeras mogu napraviti nagli zaokret u ličnom životu ili učiniti nešto ili shvatiti nešto što će dovesti do značajnije životne promene u narednim danima.