Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 27. oktobar 2014.

Venera

Nedelja šarolikih mogućnosti, počinje baš takvim danom. Sve je danas moguće i želje su ostvarive. Smemo da želimo mnogo i ludo, imamo pravo da se nadamo da će se željeno ispuniti.

Ono što ovaj dan čini drugačijim jeste osećaj da je ta nada u ostvarivanje želja zasnovana na sasvim objektivnim osnovama. Osećamo se sigurni u sebe i svoju sposobnost da sebi ispunimo snove.

Ovakvi dani podstiču i one koji su odavno pali, one koji su zaboravili da smeju da se nadaju boljem, a kamoli da sanjaju smelo. Njima ovaj dan uliva toliko potrebno poverenje u sebe i svoje mogućnosti.

Oni koji svoj život zasnivaju na maštanju, na lepoti i umetnosti, danas dobijaju vetar u leđa. Divan dan za muzičare i pesnike.
Danas smo svi snažno inspirisani i motivisani da se bavimo lepotom u sebi i oko sebe. Kao što smo spomenuli u Astrološkom pregledu, danas je dan kada nalazimo dete u svojoj biti.

Onima koji sebe doživljavaju kao osobu koja nema vremena za maštanje i koja stoji čvrsto na zemlji, ovaj dan bi trebalo da posluži za proširivanje puta na kome su. Možda mogu da stignu dalje od plaćanja računa do 20. i dve velike nabavke u mesecu. Možda žele više?

Ako niste nalazili prave reči da se obratite detetu u porodici, bilo da je vaše ili dete vaše dece, danas imate odlične šanse. Mnogo je bolje međugeneracijsko razumevanje.

Dan najviše obećava vodenim znacima prve dekade (junski Rakovi, oktobarske Škorpije, februarske Ribe) i vatrenim znacima druge dekade (Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Lavovi prvih deset dana avgusta, Strelčevi prvih deset dana decembra).


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija