Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 27. oktobar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 27. oktobar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 27. oktobar 2014.

Nedelja šarolikih mogućnosti, počinje baš takvim danom. Sve je danas moguće i želje su ostvarive. Smemo da želimo mnogo i ludo, imamo pravo da se nadamo da će se željeno ispuniti.

Ono što ovaj dan čini drugačijim jeste osećaj da je ta nada u ostvarivanje želja zasnovana na sasvim objektivnim osnovama. Osećamo se sigurni u sebe i svoju sposobnost da sebi ispunimo snove.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ovakvi dani podstiču i one koji su odavno pali, one koji su zaboravili da smeju da se nadaju boljem, a kamoli da sanjaju smelo. Njima ovaj dan uliva toliko potrebno poverenje u sebe i svoje mogućnosti.

Oni koji svoj život zasnivaju na maštanju, na lepoti i umetnosti, danas dobijaju vetar u leđa. Divan dan za muzičare i pesnike.
Danas smo svi snažno inspirisani i motivisani da se bavimo lepotom u sebi i oko sebe. Kao što smo spomenuli u Astrološkom pregledu, danas je dan kada nalazimo dete u svojoj biti.

Onima koji sebe doživljavaju kao osobu koja nema vremena za maštanje i koja stoji čvrsto na zemlji, ovaj dan bi trebalo da posluži za proširivanje puta na kome su. Možda mogu da stignu dalje od plaćanja računa do 20. i dve velike nabavke u mesecu. Možda žele više?

Ako niste nalazili prave reči da se obratite detetu u porodici, bilo da je vaše ili dete vaše dece, danas imate odlične šanse. Mnogo je bolje međugeneracijsko razumevanje.

Dan najviše obećava vodenim znacima prve dekade (junski Rakovi, oktobarske Škorpije, februarske Ribe) i vatrenim znacima druge dekade (Ovnovi rođeni prvih deset dana aprila, Lavovi prvih deset dana avgusta, Strelčevi prvih deset dana decembra).