Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 28. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 28. oktobar 2014.

Horoskop za utorak, 28. oktobar 2014.

Dijalog između parova je danas olakšan. Potrebno je razumeti potrebe drugog da biste sa njim gradili bilo kakvu budućnost.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Lepe mogućnosti za ostvarivanje preslikavaju se iz jučerašnjeg dana na ovaj. Utorak, međutim, donosi snažniju zagledanost u sebe. Danas je pravo vreme da se stekne bolji uvid u to gde smo sada i da li ispunjavamo svoje duboke unutrašnje potrebe.

Ako ste ikada poželeli, danas probajte da se bavite meditacijom. Potrebno je vreme i strpljenje da se nauči, ali su dobrobiti mnogostruke. Postoji i dokazana dobrobit od pružanja drugima, a sada ne samo što rado delimo nego smo čak spremni da tuđe potrebe stavimo ispred svojih.

Ovu energiju možemo upotrebiti i za rešavanje problema u odnosima. Odnosi koji su se zaglavili u pat poziciji jer nijedna strana ne može ni da shvati ni da sagleda stanovište druge, danas mogu da se pomere u pravcu boljeg razumevanja. Jer ova pozicija govori i u prilog tome da vi vidite interes da vezu održite bez obzira na naizgled nerešiv problem. Inače ne biste još uvek bili u njoj.

Sada postoji veća šansa da ćete i vi i druga strana naći načina da shvatite onog preko puta. Shvatanje je prvi korak ka rešenju. Ovo se odnosi na sve međuljudske odnose, kako one romantične, tako i rođačke, poslovne…

Ali romantične veze dobijaju danas još jedan podsticaj. On stiže od zanimljive postavke među ličnim planetama. Sa jedne strane imamo već par dana konjukciju između Sunca i Venere u Škorpiji, a sredinom današnjeg dana, Mesec će se naći u konjukciji sa Marsom u Jarcu. Između ova dva para nalazi se labav sekstil, ali su oni u svakom slučaju u znacima koji se međusobno podržavaju.

Ono što je zanimljivo jeste upravo to da su isprepletane veze između dve „muške“ i dve „ženske“ planete. Na unutrašnjem planu, ovo doprinosi gorepomenutom sagledavanju sebe, ali kada su odnosi sa drugima u pitanju, ova postavka upućuje na zanimljiv dan pred nama.

Kombinacija Meseca i Marsa u Jarcu u osnovi izgleda kao hlađenje emocija i kao problem sa njihovim izražavanjem. Ali danas ovako postavljen par ima podršku kako Sunca i Venere iz Škorpije, tako i Neptuna iz Riba.

Sasvim je moguće da će ova „voda“ preplaviti kamenog Jarca i da nećemo imati u velikoj meri problema sa izražavanjem emocija ili, daleko bilo, hladnoćom oko srca. Naprotiv, ovo možda napravi dobru ravnotežu, pa će se snažne emocije iz Škorpije i Riba lakše kanalisati.

U svakom slučaju, dijalog između parova je danas olakšan. Potrebno je razumeti potrebe drugog da biste sa njim gradili bilo kakvu budućnost.