Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 23. jun 2014.

Horoskop za ponedeljak, 23. jun 2014.

Horoskop za ponedeljak, 23. jun 2014.

Ili se zatrpajte svojim ili drugome skinite deo njegovog posla sa leđa. Obaveze se temeljnije završavaju ovakvim danima.

Prvog dana u nedelji, mnogi će osetiti teskobu ili blagu melanholiju. Loše raspoloženje ili čak blaga depresija. Najbolje je okrenuti se obavezama bilo na poslu, bilo u kući. Ako ste od onih retkih što nikakve obaveze ponedeljkom nemaju, trebalo bi ipak da se potrudite da obavezu stvorite. Uradite nešto za druge, ako ne za sebe.

Jer, u ovakvim situacijama, klin se zaista klinom izbija. Kako raspoloženje nije na nivou, na taj način izbegavamo da ostanemo sami sa svojim teškim raspoloženjem. A kako osećamo da smo izolovani, nevoljeni, napušteni, dobar način da se iz tog osećaja iščupamo jeste da mi pružimo ruku nekome.

Dakle, ili se zatrpajte svojim ili drugome skinite deo njegovog posla sa leđa. Sa druge strane, i obaveze se temeljnije završavaju ovakvim danima.

Šta god radili, nemojte svoje nezadovoljstvo ispoljavati. Ova sedmica je sedmica visokog napona i, iako danas nije „najudarniji“ dan, lako bi se moglo desiti da vaše gunđanje proizvede mnogo jaču reakciju okoline nego što ste očekivali. Bavite se praktičnim stvarima i strpljivo sačekajte popodne i veče.

Značajna promena raspoloženja možda se neće osetiti odmah, ali olakšanje je sasvim moguće. Venera menja znak i svojim boravkom u Blizancima do 18. jula donosi mogućnost lakih letnjih flertova, a u svakom slučaju – olakšava komunikaciju. Period kada, ukoliko ste „jaki“ na rečima mnogo lakše možete šarmirati i suprotni pol i poslovne partnere. Uostalom, i živahni razgovori na pijaci mogu da doprinesu lepoti jednog dana. A tu veselu, opuštenu, ponekad i površnu lakoću u kontaktima sa drugima, donosi Venera u Blizancima.