Početna Magazin Godine Horoskop za utorak, 24. jun 2014. godine

Horoskop za utorak, 24. jun 2014. godine

Horoskop za utorak, 24. jun 2014. godine

Danas ćemo se fokusirati na onu opuštenu lakoću življenja koja nam se nudi ako, na tren, zanemarimo opšte sile i unutrašnja previranja.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Današnji dan pruža podršku druženju i zadovoljstvu. Dobro, postoje neke snažne, spoljne okolnosti na koje ionako ne možemo direktno da utičemo (pa danas baš i ne moramo da se trudimo), a ima i onih o kojima ćemo sutra razmišljati kada budu „udarna vest“.

Danas ima i nekih „podvodnih“, unutrašnjih struja koje traže od nas da napravimo razliku između autoriteta koji se rađa iz sposobnosti i despotizma koji se nameće zbog nepoznavanja sopstvenih slabosti. Kada se balans nađe, nalazi se i stvaralačka snaga (v. Astrološki pregled za sedmicu od 23. do 29. juna 2014).

Danas ćemo se fokusirati na onu opuštenu lakoću življenja koja nam se nudi ako, na tren, zanemarimo opšte sile i unutrašnja previranja.
A možemo to uraditi makar na jedan dan. Pored Venere, i Merkur je takođe u Blizancima do sredine jula. Naredne tri nedelje, radoznalost i otvorenost karakterisaće međuljudske odnose.

A danas, baš negde, savim zgodno, oko 15h, Mesec se združuje sa Venerom. Dobro, nećemo vas bombardovati u dnevnom horoskopu astrološkim terminima, ali i ako ništa o astrološkim simbolima ne znate, svakome to sigurno dobro zvuči: Mesec i Venera zajedno!

Druženje, uživanje u ambijentu nekog restorana ili neke stare, dobre kafane. Ako drugi dan u sedmici ne možete da priuštite celo popodne, dozvolite sebi makar piće u nekom kafiću. Ili okupite svoje ukućane. Ovo je dan za predah. Opustite se.

Bez obzira kog ste pola, ako želite da se izvinite nekoj ženi ili da obnovite kontakt sa njom – ovo je dobar trenutak za to.