Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 22. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 22. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 22. septembar 2014.

Poenta je da danas ne krenete za svojim željama da mnogo toga završite. Osigurajte kvalitet urađenog, ne otvarajte nove poslove.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Rasipanje energije, apatija, nervoza – ovo nisu pojmovi za koje želimo da nam opišu početak sedmice. Naročito ako ponedeljak za nekog označava i početak radne sedmice kada mora mnogo toga da se uradi. Ali to jeste dominantna energija u ponedeljak, a astrologija i služi ljudima da bi se lakše kretali kroz život.

Svaka, i najlošija energija, može se iskoristiti mudro. A ova i nije toliko loša, samo ju je možda teže uklopiti u dnevne obaveze. Ako ikako možete, danas se nemojte baviti detaljima. Čitanje „sitnih slova“ ostavite barem za sutra, a najbolje bi bilo ako biste mogli to da odložite par dana.

Probajte da se zaustavite pre nego što otvorite nekoliko poslova. Umesto da započinjete, zapišite samo da to želite da uradite i opet: sačekajte dan-dva.

Naravno, neke stvari je neophodno uraditi, neki ljudi ne mogu da sami planiraju svoje radne obaveze, neki poslovi kao da se i sami otvaraju… Ali uvek, u okvirima svog života, možete napraviti korekcije. I male nekada mogu napraviti razliku.

Poenta je da danas ne krenete za svojim željama da mnogo toga završite. Bolje završavajte započeto koliko god da vam izgleda da treba krenuti dalje. Osigurajte kvalitet urađenog, ne otvarajte nove poslove.

Ako vam drugi šetaju po nervima jer ne završavaju poslove ili se razvlače ili vas sapliću, razmislite koliko ste u pravu, a koliko sada samo projektujete svoju nervozu i ustreptalost na druge. Ili se jednostavno sklonite. Nemojte reagovati. Jer, moguće je sasvim, da i vi drugima danas izgledate kao nespretno smetalo.

Majski Blizanci i novembarski Strelčevi su posebno na udaru ove energije. Treba razumeti i njih i druge.

Treba i ceniti želju da se uradi što više, ali tu želju ne treba pošto-poto pratiti. Zapišite želju, napravite plan delovanja, ali poštujte svoj organizam i pad energije koliko god možete. Ne forsirajte ni sebe ni druge.