Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 17. novembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 17. novembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 17. novembar 2014.

Dan nosi šansu da bolje procenimo sebe i ono što nas tišti, da bolje ocenimo svoj odnos prema drugima i da sagledamo bolje šta je to što mi možemo popraviti kako bismo učvrstili vezu

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Ranoranioci bi ovog jutra mogli osetiti da sedmica počinje onako kako se obično očekuje od nove sedmice – sa malim koracima u novom, dobrom pravcu.

Bez obzira da li ste rešili da zadivite šefa, sredite kuću, poboljšate svoj društveni život ili počnete sa zdravijim načinom ishrane, ovaj ponedeljak bi zaista mogao biti dan kada ćete se pokrenuti u željenom pravcu. Nije reč o novim odlukama, nego o konačnom početku sprovođenja onih starih koje odavno čekaju – sledeći ponedeljak.

Ako se sa ovim jutrom i ne pokrenemo u pravcu svojih odavno donetih odluka, bilo bi dobro da se pozabavimo sobom i načinom na koji se mi odnosimo prema drugima. Da, ponedeljak nije baš dan koji bi većina izabrala za meditaciju i samoprocenjivanje i da, Venera je prešla u znak Strelca i želi da ostvari što više kontakata i da, već duži period smo bili povučeniji nego inače, ali biće vremena za zabavu još koliko ovo veče.

Dan nosi šansu da bolje procenimo sebe i ono što nas tišti, da bolje ocenimo svoj odnos prema drugima i da sagledamo bolje šta je to što mi možemo popraviti kako bismo učvrstili vezu – šta to činimo što drugima smeta.

Ali ovo nije sjajan dan za priču o tome. Nije pogodan za iznošenje sopstvenih stavova koliko je dobar za skoro intuitivno shvatanje tuđih. Čak se nemojte ni truditi da pričate o svojim uvidima vezanim za osećanja i mišljenje drugih. Danas je lakše razumeti bez reči. Samo ako se želi shvatiti, istinski pojmiti druga osoba.

Zato ujutru počnite sa THE ponedeljkom u kome ćete primeniti tehnike samoreklamiranja o kojima inače čitate u pauzi za ručak, prestanite da se zalivate kafom i tešite kolačima… U toku dana razmišljajte o onome što činite i zašto to činite, o onome što drugi rade i zašto to rade. Mogli biste doći do veoma zanimljivih zaključaka koji će pokrenuti vašu svakodnevicu u pravcu kom odavno težite, podjednako kao što će to učiniti i sprovođenje onih malih, davnašnjih rešenosti sa etiketom „Od sledećeg ponedeljka“.

A uveče častite sebe izlaskom, druženjem sa dragim ljudima, odlaskom u pozorište ili bioskop.