Početna Magazin Godine Horoskop za ponedeljak, 1. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 1. septembar 2014.

Horoskop za ponedeljak, 1. septembar 2014.

Jake strasti ovog ponedeljka. A pored toga što je prvi dan u klasičnoj radnoj nedelji i prvi u mesecu, ovog ponedeljka počinje i školska godina.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Kako to u gradovima uglavnom znači i veće gužve i veću nervozu, pazite kako ispoljavate bujanje sile u sebi. Snažne emocije eksplodiraju ukoliko se neko isuviše ponese i pomisli da je bolji od drugih.

Ali strasna osećanja daju i snagu umetničkom izrazu i podržavaju snagu dostojanstva. Na nama je da odlučimo hoćemo li da stvaramo, da se u sasvim mogućim sukobima držimo dostojanstveno ili ćemo da se kočoperimo i svima dokazujemo da su lošiji od nas. Prvi će dobiti podršku, drugi će samo iscrpeti sebe do krajnjih granica.

Ukoliko rešimo da strasti stišamo u potpunosti, da se posvetimo radnim obavezama, mogli bismo u popodnevnim časovima dosta toga da završimo, naročito kada su u pitanju poslovi u kojima je potrebna preciznost i posvećenost detaljima.

Treća dekada Bika i treća dekada Škorpije osećaju najviše ove uticaje – pozitivne ili negativne, zavisi od same osobe (koliko god da se njoj čini da je drugačije).

Lavovi
treće dekade naići će na otpor čak i među svojim najbližima i u okviru porodice ukoliko ispolje slepu samovolju. Vodolije rođene sredinom februara mogu osećati za njih nesvojstvenu uznemirenost i već nešto uobičajeniju nervozu.