Horoskop Magazin Godine

Horoskop za ponedeljak, 1. septembar 2014.

Sunce

Jake strasti ovog ponedeljka. A pored toga što je prvi dan u klasičnoj radnoj nedelji i prvi u mesecu, ovog ponedeljka počinje i školska godina.

Kako to u gradovima uglavnom znači i veće gužve i veću nervozu, pazite kako ispoljavate bujanje sile u sebi. Snažne emocije eksplodiraju ukoliko se neko isuviše ponese i pomisli da je bolji od drugih.

Ali strasna osećanja daju i snagu umetničkom izrazu i podržavaju snagu dostojanstva. Na nama je da odlučimo hoćemo li da stvaramo, da se u sasvim mogućim sukobima držimo dostojanstveno ili ćemo da se kočoperimo i svima dokazujemo da su lošiji od nas. Prvi će dobiti podršku, drugi će samo iscrpeti sebe do krajnjih granica.

Ukoliko rešimo da strasti stišamo u potpunosti, da se posvetimo radnim obavezama, mogli bismo u popodnevnim časovima dosta toga da završimo, naročito kada su u pitanju poslovi u kojima je potrebna preciznost i posvećenost detaljima.

Treća dekada Bika i treća dekada Škorpije osećaju najviše ove uticaje – pozitivne ili negativne, zavisi od same osobe (koliko god da se njoj čini da je drugačije).

Lavovi
treće dekade naići će na otpor čak i među svojim najbližima i u okviru porodice ukoliko ispolje slepu samovolju. Vodolije rođene sredinom februara mogu osećati za njih nesvojstvenu uznemirenost i već nešto uobičajeniju nervozu.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija