Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 3. oktobar 2014.

Danas bismo možda i mogli malo da se opustimo i odmorimo od traganja i borbe. Drugi možda imaju neke planove za nas, sa nama u petak. Pustimo prijateljima da nam ulepšaju dan.

Osećaćemo se prijatno sa ljudima koji nas okružuju. Želimo da budemo u lepom okruženju. Ako možete, spojite jedno sa drugim i izađite negde sa sebi dragim ljudima. Vodite samo računa, naročito ako idete na ručak, da se ne prejedete.

Dani za nama bili su zahtevni. Oni pred nama će biti još zahtevniji. Normalno je da nam je potreban predah.

Nismo baš skoncentrisani danas. Kao da se lenjost uvukla u svaku poru i razlila po svima.

Merkur, koji sutra kreće retrogradno, sasvim je zbunjen. Racionalni um zamagljen je dubokim osećanjima. Ne funkcioniše onako kako je navikao. Zato će se uskoro okrenuti unazad da proveri ono što se dešavalo prethodnih dana. Danas, ni on ne želi da se zamara sa bilo čim.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija