Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 2. oktobar 2014.

Jarac

Ovi dani zahtevaju ravnotežu, ne zaboravite ni na jednu stranu – ni na šansu koja vam se pruža, ni na potrebu da prelomite pravilno i zaštitite sebe od udara.

Ako ste čitali Penzinove horoskope za prethodne dane, onda već znate da je ova sedmica neobičan spoj velikih i sjajnih mogućnosti sa jedne i lomova i preokreta sa druge strane.

U ovom danu, taj spoj nas dovodi do potrebe za nezavisnim, ali disciplinovanim delovanjem. Žudnju za uzbuđenjima i buntom želimo da pomirimo sa potrebom za sigurnošću i praktičnošću.

Rešenje je u razvijanju unutrašnjeg izvora sigurnosti i razvijanja samopoštovanja. Tako osnaženi, poštujući druge, možemo da se slobodnije upustimo u osvajanje neistraženih teritorija. Ne treba preceniti sopstvene sposobnosti, ali treba i iskoristiti tu rešenost da se uspe i tu veru u dobar ishod.

Ovih dana mnogi će zakoračiti na stazu koja nije utabana i čiji se kraj ne vidi, ali za koju se veruje da vodi u bolje sutra. Mi u Penzinu podržavamo smelost, ali ne zaboravite, ipak, da danas završite i sve svoje svakodnevne obaveze i dužnosti.

Ovi dani zahtevaju ravnotežu, ne zaboravite ni na jednu stranu – ni na šansu koja vam se pruža, ni na potrebu da prelomite pravilno i zaštitite sebe od udara.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija