Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 26. jun 2014. godine

Merkur

Evo još jednog dana ispunjenog pričom. Potrudite se da to budu lepe priče, klonite se širenja tračeva i ljudi koji bi želeli da vas kontaminiraju njima.

Kontakti sa drugim ljudima danas mogu biti veoma korisni. Vesti koje dobijamo utvrđuju ili menjaju naše stavove o drugima. Dan je dobar za izražavanje osećanja, za razgovor unutar porodice ili bliskih prijatelja. Kako napisasmo i u sedmičnom pregledu: prošlost ne može biti temelj ako nije raščišćena.

Ali vodite računa, ovo je povoljno vreme za izražavanje emocija, ali ne i za logične rasprave. Misli su isprepletane sa emocijama i na njih utiče vaše emotivno stanje. Čak iako je izuzetno lepo, ne želite da odluke budu zasnovane na ishitrene.

Razgovarajte, ali ne donosite odluke. Naročito ne odluke vezane za posao i administraciju. Naglašena je usmena komunikacija. Ako pišete mejlove ili šaljete SMS poruke, dobro proverite kome i šta šaljete.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija