Horoskop Magazin Godine

Horoskop za petak, 20. jun 2014. godine

Mesec

Ovaj dan nosi sa sobom neke jednostavne emocije. Jednostavne, kao kod deteta. Nema tu mnogo finesa, nešto ili neko – prijaju ili ne prijaju. Smejemo se ili plačemo.

Petak nas podseća na burno proleće koje smo proživeli. Valjda je, na samom izmaku sezone, takav i red.

Nadamo se da smo prethodnih dana dobro napunili baterije pozitivnom energijom. Veća je šansa da ćemo onda ovaj dan osetiti samo kao dodatni podsticaj da neke stvari privedemo kraju. Sukob može da plane, ali bi bilo bolje da se to ne desi.

Opet, ovaj dan nosi sa sobom neke jednostavne emocije. Jednostavne, kao kod deteta. Nema tu mnogo finesa, nešto ili neko – prijaju ili ne prijaju. Smejemo se ili plačemo.

Veče bi moglo da donese iznenađenja. Zaista je nemoguće reći kakva. Ima ljudi koji smatraju da je svako iznenađenje, čak i kada je pozitivno, vrsta agresije usmerene protiv čoveka koji želi da planira svoje bitisanje. Ako i niste od tih koji tako misle, večeras bi moglo da se desi da shvatite šta se pod tim misli. I ako je pozitivno, može da udari jako.


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija