Početna Magazin Godine Horoskop za četvrtak, 13. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 13. novembar 2014.

Horoskop za četvrtak, 13. novembar 2014.

Danas bi, ukoliko nismo iskoristili šansu da o emocijama i tajnama razgovaramo, sve moglo da, uz prštanje i lom, izbije na površinu.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Cela ova sedmica je prilično emotivna. Što zbog aspekata, što zbog same činjenice da su četiri planete (Sunce, Merkur, Venera i Saturn) trenutno u Škorpiji, znaku koji utvrđuje osećanja.

Tome doprinosi i Neptun koji u drugom vodenom znaku (osećanja) – Ribama stoji nepomično, pripremajući se da na kraju ove sedmice okrene iz retrogradnog u direktni hod. Sada je njegova snaga intenzivirana.

Prva tri dana sedmice i Mesec – nebesko telo koje povezujemo sa osećajima pre svega, prolazio je svojim domicilnim znakom Raka. Sve to je doprinosilo tom bujanju našeg unutrašnjeg sveta.

Danas bi, ukoliko nismo iskoristili šansu da o emocijama i tajnama razgovaramo, sve moglo da, uz prštanje i lom, izbije na površinu.
Ako smo i očekivali, nismo mogli da predvidimo ovakve ni sopstvene ni tuđe reakcije.

Jer danas se sva teskoba skupila na dnu grudi. Ne može se izdržati, a nešto će podstaći uklanjanje i poslednjih barijera.

Obično se smatra da boravak Saturna i Venere na istom stepenu može dovesti i do učvršćivanja postojećih veza i čak, njihovog ozvaničavanja. Međutim, imajući u vidu nagomilanu škorpionsku energiju i skoro istovremeni kvadrat između Marsa i Urana, teško da će oni koji se bajate u lošim vezama moći da nađu stabilnost.

Ovo je želja da se prekine ono što pritiska dušu, da se nađe izlaz iz situacije. Naravno, sve veze koje nemaju teret dugotrajne prećutane zlovolje i prećutanih stvari na sebi, nemaju problema da iznesu kombinaciju ovih aspekata.

Za sve njih i za one koji nisu u romantičnim vezama ili im one sada nisu u fokusu, ovaj dan bi mogao da se iskoristi za učvršćivanje poslovnih odluka ili donošenje novih. Na poslovnom planu je mnogo veća verovatnoća da ćemo moći da iskoristimo stabilne resurse kako bismo iskoristili iznenadne mogućnosti. Spremni smo da prihvatimo rizik, ali znamo da osiguramo osnovna sredstva od uvek mogućih negativnih ishoda.

Bez obzira da li ćemo raskidati vezu ili praviti prodor u karijeri i poslovanju, osećamo se zaštićenim. Raskidanje veze ne bi trebalo (dugo) da boli, prodor neće doneti nedaće čak i ako ne donese očekivani dobitak.