Horoskop Magazin Godine

Horoskop za četvrtak, 11. septembar 2014.

Saturn

Odličan dan za red, rad i disciplinu. Pored potrebne istrajnosti u izvršavanju i najdosadnijih poslova, imamo i dovoljno poleta da postignuto iskoristimo za prezentovanje svog rada i napredovanje.

Danas mnogo toga može da se postigne.

Budući da je ovaj Horoskop deo Penzina, posebno volimo da istaknemo kada je dan kao poručen da se obratite starijim, mudrim ljudima, ljudima sa iskustvom koji mogu da vam pomognu.

Ovaj dan nosi sa sobom i upozorenje da ne treba prenagliti i da treba dobro razmisliti, nekoliko puta meriti, pa tek onda preseći. Ludosti neiskusne mladosti danas nemaju holivudski završetak.

To dodatno pojačava značaj zrelog pristupa i potrebe da se iskoristi akumulirano znanje dugogodišnjih stručnjaka u svom poslu. Ovo je, naravno, dobar dan da se iskusni profesionalci i stariji članovi porodice istaknu u svom okruženju.

Pored životnih i poslovnih saveta, iskusniji članovi zajednice danas bi mogli da zaustave i bespotrebno rasipanje novca. Ukoliko nemate pored sebe nekog mudrijeg, nađite mudrosti u sebi. Danas ne kupujte ono što nije predviđeno – mogli biste da potrošite novac na nešto što vam uopšte ne treba i što nema vrednost koju ste mu danas i prethodnog dana pripisali.

Potrebu za mudrošću i korist od nje danas posebno imaju zemljani (Bik, Devica i Jarac) i vodeni znaci (Rak, Škorpija i Ribe).


About the author

Penzin

Penzin je portal posvećen pitanjima starenja i poznih godina, kao i posledica koje će ovaj trend imati na pojedinca i društvo. Penzin edukuje, informiše i podseća na važne probleme i moguća rešenja za one koji se pripremaju ili su već u poznijim godinama, za one koji žele na vreme da razmotre sve mogućnosti, za one koji se staraju o ostarelim roditeljima, bakama i dekama. Za sve nas...

Tefter

Tefter

Draganova nagrada

Draganova nagrada - nagradni konkurs za najbolje putopisne priče i pesme starijih

Isplata penzija