Početna Magazin Godine Horoskop za nedelju, 9. novembar 2014.

Horoskop za nedelju, 9. novembar 2014.

Horoskop za nedelju, 9. novembar 2014.

Nedelja nam donosi opuštenost i želju za uživanjem. Težnju da se živi uživajući i da se uživa živeći.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Danas nam sve deluje lako i dostižno. Svoje želje doživljavamo kao nasušne potrebe koje je neophodno ostvariti. A ostvarenje nam je tu, na dohvat ruke.

Ovo je dobro dok se ne zanesemo isuviše. Treba dopustiti sebi malo više kuraži u težnjama, ali ne treba leteti preblizu Suncu. Ključna stvar je naći meru.

Takođe, čovek treba da poznaje sebe da bi pravilno koristio mogućnosti koje mu pružaju zvezde. Danas bi tako oni koji su inače sputani brigama i oprezom, koji pet puta mere pre nego što preseku, i često propuste i poslednji voz čekajući pravu (čitaj: sigurnu) priliku, danas bi oni trebalo da dopuste sebi da ih ponese ovaj zanos što trepti u vazduhu.

Sa druge strane, oni koji rizikuju na svakom koraku, koji prvo reaguju pa zatim razmišljaju, koji stalno imaju zvezdice u očima, danas bi oni trebalo da prikoče. Jer će se zaneti nepovratno. Lepo je sanjati i lepo je želeti, ali je glupo dozvoljavati opsesijama da se razvijaju.

Danas ne bi trebalo da imamo većih problema u odnosima, ali bismo mogli da, jureći bezglavo ka svom cilju, pokrenemo stvari koje će u bliskoj budućnosti dovesti do sukoba. Pazite šta želite i pazite na koji način idete ka ostvarenju tih želja.

Vodite računa i o preterivanju u jelu i u trošenju novca. Budući da se kvadrat između Venere i Jupitera, aspekt oko koga se danas sve vrti – odigrava u fiksnim znacima, preterivanje u jelu bi moglo da donese ozbiljnije stomačne probleme, a preterivanje u trošenju da napravi značajnu rupu u budžetu koju će biti teško pokriti. (V. i Astrološki pregled neba)