Početna Nekategorizovano Horoskop za nedelju, 5. oktobar 2014.

Horoskop za nedelju, 5. oktobar 2014.

Horoskop za nedelju, 5. oktobar 2014.

Ove sedmice imamo složenu gamu energija. Mars želi da nas pokrene, Merkur nas nagoni da se povučemo i ponovo procenimo stvari.

Otvaranjem Google oglasa na ovoj strani pomažete rad Penzina. Hvala vam unapred!

Samo mi znamo šta nam je zaista potrebno. Možda je reč o tome da treba da obuzdamo svoje uzbuđenje dok ne ustanovimo tačno šta želimo.

Stvari su sklone brzoj promeni sa trigonom između Marsa i Urana. Mars će nam pokazati da možemo promeniti stvari. Entuzijazmom se menja svet. Teško je i savetovati: „Polako“, još teže je usporiti. Da li srljamo ili grabimo priliku?

Mars u Strelcu je sklon silovitom opravdavanju svojih akcija. To je slepa vera u ispravnost svog puta.
Kada mu se još pridoda energija Urana u Ovnu, to slepilo prestaje da bude svesno sebe. Njemu je sad važan samo put na kom se nalazi. To što mu se ciljevi možda iz dana u dan menjaju, te izabrani put za neke više nema smisla, njemu malo znači. Jer on je uveren u svoju ispravnost i rešio je da istera svoje do kraja.

Sa druge strane, kod obazrivijih ili plašljivijih ljudi, sama silina ove energije, bilo da je ona entuzijazam ili slepa vera, dovodi do napetosti, iscrpljenosti ili čak nervnog sloma, potpunog kolapsa sistema. Takvima je najbolji savet da se sklone malo u stranu, da vide mogu li se uhvatiti za neki vagon, a da ih, pre toga, ne pregazi lokomotiva.

Onima punim elana, šta napisati? Neke stvari se ne mogu zaustaviti, neke prilike treba zgrabiti i sada jeste vreme za to. Obazrite se ipak na ljude oko sebe, proverite da li ste na istom putu ili bi možda vi trebalo da korigujete svoj.